in

Wrede leraar laat 5-jarig jongetje twee uur in zijn eigen ontlasting zitten om ‘een punt te maken

Toen een lerares uit Cobb County besloot om badkamermanieren te onderwijzen aan een van haar leerlingen met speciale behoeften, koos ze ervoor om het op een manier te doen die duidelijk compassie miste.

Kelly Lewis uit Acworth, Georgia, was een leraar op de Frey Elementary School waar ze kinderen met speciale behoeften onderwees.

Na een incident dat plaatsvond op 21 november, werd Kelly ervan beschuldigd een 5-jarig kind in zijn vuile kleren te laten zitten, volgens CBS46.

Nadat de jongen in zijn broek had gepoept, zei Kelly dat ze “een punt ging bewijzen” en liet hem een ​​paar uur in zijn ontlasting zitten, volgens een getuigenverklaring.

Er werd ook gezegd dat ze naar verluidt probeerde “hem een ​​lesje te leren over toiletgewoonten”.

Lees ook  Kijkers gaan stuk om “droom” van meisje uit Vier handen op één buik!

Het “kind leed roodheid en irritatie aan zijn billen en mentale pijn als gevolg van de acties van de leraar”, vertelde een getuige aan de autoriteiten van Cobb County.

Ouders van andere studenten van Frey Elementary waren geschokt toen ze hoorden van het incident en voegden eraan toe dat ze zich niet konden voorstellen dat een leraar als Kelly, die toen 56 jaar oud was, een kind met speciale behoeften zoiets kon aan doen.

“Ze was de lerares voor een van onze kinderen en ik vond echt dat ze geweldig was,” vertelde een ouder, Devin Pintozzi aan CBS46.

“Ze deed het geweldig. Ik dacht toen echt dat het goed met haar ging. Het spijt me heel erg om dat te horen. Dat is heel jammer.”

Lees ook  De kinderen horen een schreeuw uit de buis op de boerderij, doen een onverwachtse ontdekking!

Toen Stacey Ramirez, wiens zoon autistisch is, van het incident hoorde, was ze erg overstuur en belde haar zoon, Ryan.

“Ik zei: ‘Ryan, wat zijn je gedachten?’ En hij gebruikte de term ‘gruwelijk’, ‘zei de moeder volgens WTHR.

Stacey is ook de staatsdirecteur van The Arc of Georgia, een non-profit organisatie die zich inzet voor de handhaving van de mensenrechten en de burgerrechten van mensen met een verstandelijke handicap.

Ze onthulde dat de impact van dergelijke incidenten niet gemakkelijk uit het hoofd van het kind kan worden weggevaagd.

“Het is niet alsof het weggaat. Dit is nog niet voorbij voor die familie, en het is nog niet voorbij voor die kleine jongen,” zei ze.

Italiaanse verpleegster toont zware tol die coronavirus van haar lichaam eist: “Ik ben bang en moe”

Ontmoet de man die zijn gehele lichaam blauw liet tatoeëren om bizarre reden