in

Wrede vrouw hongert haar honden uit tot op het randje van de dood. Maar de “gerechtigheid” die ze kregen is zo mogelijk nog meer hartverscheurend.

Dit is een zware miskleun van justitie. Een vrouw uit Akron in Ohio hongerde haar honden uit tot op het randje van de dood en kwam ermee weg. Ze zal geen enkele dag in de gevangenis moeten verblijven voor haar vreselijk misdrijf. De twee honden kregen langdurig niet te eten door Angel Facemire.

Lees ook  Politiepaard komt om door onrustige PEGIDA DEMONSTRATIE NIJMEGEN

Facemire, 52, pleitte schuldig maar kreeg een voorwaardelijke straf van 24 maanden opgelegd en een verbod om nog dieren te houden. Dus wat leerde ze hieruit? Wellicht niets. Diane Johnson, CEO van de Humane Society of Akron, zegt dat dit het ergste geval was dat ze ooit al gezien had.

Lees ook  Aziatische stropers schieten zwanen in centrum Den Haag af met harpoen om op te eten

De echtgenoot van Facemire, Robert, kreeg eveneens 2 jaar voorwaardelijk. Gelukkig wordt verwacht dat de honden volledig zullen herstellen en van zodra dat het geval is zullen ze voor adoptie worden vrijgegeven.

DEEL dit verhaal met iedereen die je kent!

Op 900 meter diepte vinden duikers toevallig DIT wezen. Als ze dichterbij komen, komen ze niet meer bij van het lachen!

Papa zegt dat zijn gezin van 5 in de oude bus achter hem woont. Dan opent hij de deur om een verbluffend huis te onthullen.