in

YouTube-meiden denken heetste peper ter wereld wel even ergens in te stoppen. Dan gaat het geweldig mis..

Hoogmoed komt voor de val, blijkt maar weer uit deze video waarin twee meiden zich een iets te pittige uitdaging opleggen.

Als er iemand van pittig eten houdt, dan ben ik het wel. Sushi zonder wasabi, Turkse pizza zonder sambal of Mexicaans eten zonder jalapeños gaan er bij mij niet in! Toch ken ook ik mijn grenzen, en weet ik dat ook mijn lichaam geen eindeloze portie scovilles aankan. Scoville is de maat waarmee je de pikantheid van eten kunt meten, en het mogelijke gevaar dat je loopt als je het naar binnen gooit. Ter vergelijking: in een jalapeñopepertje zit maximaal 8.000 aan scoville, terwijl de heetste peper ter wereld, de Carolina Reaper, er maar liefst – houd je vast – 2.200.000 kan hebben! Dat is meer dan 250 keer zo pikant dus, en dus niet echt aan te raden voor 99.9% van de wereldbevolking.

Lees ook  Nederlands echtpaar moederziel alleen op Franse camping: ’Dit nog nooit eerder gezien’

Toch zijn er altijd mensen die denken het onmogelijk wel eventjes mogelijk te maken. In YouTube-kanalen halen mensen de gekste dingen uit om aandacht te trekken, op zoek naar zo veel mogelijk followers en de eeuwige roem. In een verwoede poging daartoe besloten deze twee vriendinnen om niets minder dan een Carolina Reaper naar binnen te werken, gewoon omdat het kan. Zoals het hoort gingen ze daar heel vrolijk voor zitten, waarschijnlijk ervan overtuigd dat zij wel immuun zouden zijn voor deze kleine scovillebom. Hun (gebrek aan) kleding was ook totaal niet afgestemd uiteraard, want zo’n goedkope truc om kijkers te trekken zouden ze natuurlijk nooit toepassen..

Lees ook  Vermiste vrouw (29) overleden aangetroffen

Het lachen vergaat ze echter al snel als ze een enorme hap nemen, en beseffen dat dit allemaal misschien toch niet zo’n geweldig idee was… Hun reacties zijn hilarisch en op een gegeven moment zelfs plaatsvervangend beschamend. De blonde meid overleeft het nog enigszins, maar haar vriendin links heeft het duidelijk zwaarder te verduren. Één ding is zeker: dit zullen ze niet nog een keer doen..

Deze hond werd met het vuilnis achtergelaten toen een gezin verhuisde. Hij bleef daar meer dan een week liggen, in de hoop dat de eigenaren terug zouden komen!

Dit hondje wilt nog een ding doen voordat ze doodgaat, wat het is zal je in tranen achterlaten..