in

Ze bouwden hun droomhuis in een enorme heuvel. Maar als je een kijkje binnen neemt? WOW!

Villa Vals is een van de nieuwste pareltjes van architect Christian Miller. Dit prachtige huis ligt in de bergen van Zwitserland. Het doel van dit project was het creëren van een huis dat bijna volledig afgesloten was.

Door een uitgebouwd terras dat direct aansluit om de heuvel waarin het huis is gebouwd, zorgt dit bijzondere huishouden voor een adembenemend mooi uitzicht op de bergen.

Het huis is gebouwd om zoveel mogelijk natuurlijk zonlicht te ontvangen, ondanks dat het huis maar vanaf één kant toegankelijk is. Het huis heeft een moderne inrichting waarin veel gebruik wordt gemaakt van steen, om op deze manier de warmte of koelte binnen te kunnen houden.

Lees ook  Op deze schokkende manier ontdekte Silvia van Barneveld overspel.

De voorkant van het huis is volledig rond. Dit toont de unieke architectuur van dit prachtige huis nog maar eens.

Het cirkelvormige terras zorgt voor een 360 graden uitzicht over de prachtige omgeving.

De muren en trappen zijn gemaakt van een prachtig soort steen. Dit zie je terug door het gehele huis.

Lees ook  Verpleeghuizen gaan op slot vanwege het coronavirus

De keuken is ontworpen met lichte hout accenten, wat zorgt voor een harmonieuze sfeer.

Als je wat verder door het huis loopt, zie je nog meer kamers en muren waarin de stenen muren naar voren komen.

De cirkelvormige ingang zorgt voor een perfecte aansluit naar de skipistes. Dit is het mooiste uitzicht dat je ooit in je leven te zien zult krijgen, ook tijdens de zware winterdagen.

Zou jij hier een nachtje in willen slapen? Laat het weten in de reacties op Facebook!

Ze wilde van die hardnekkige vlekken in het toilet af. Wat ze daarvoor gebruikt? ZO handig!

Het meisje stuurde deze vakantiefoto aan haar ouders. Hun antwoord is geweldig!