in

Ze dacht dat de hond om zijn baasje rouwde, totdat ze beter keek. En dit verwachtte niemand.

De liefde van een moeder voor haar kinderen is een oerkracht die bergen kan verzetten. En dat geldt niet alleen voor mensen.

Een jaar geleden werd deze foto van een liggende hond op een grafsteen in Servië voor het eerst online gezet. De foto verspreidde zich snel over de hele wereld, en het verhaal was dat de hond om haar overleden baasje aan het rouwen was.

Hoewel dit soort verhalen vaker online verteld worden, is het echte verhaal in dit geval anders.

Lees ook  Redders vinden een pony met gekrulde hoeven die na 10 jaar verwaarlozing nog nauwelijks kan wandelen.

De hond had onder deze grafsteen geen gat gegraven uit verdriet – ze had het uit liefde gedaan. Het was noodzakelijk om haar pasgeboren pups te beschermen, en ze hadden geen andere keuze dan hier een kuil in de grond te graven.

Gelukkig was het voor deze prille familie niet nodig om zich hier langer te verschuilen. Een buurtbewoonster, Vesna Mihajloski, ontdekte het nestje in deze barre omstandigheden en bracht de hond met haar pups in veiligheid.

Lees ook  Kustwacht ziet iets spartelen in de oceaan – kijkt beter en draait boot snel om

De hele familie werd door de dierenarts onderzocht en verzorgd en de puppies zijn inmiddels uitgegroeid tot een gezond en gelukkig stelhonden.

Iedereen heeft behoefte aan een warm nest waar je je veilig voelt. En deze moeder probeerde op haar manier een veilige plek te vinden. Een mooi verhaal over een hond die in barre omstandigheden probeerde om haar kinderen te beschermen.

Deel dit verhaal met je vrienden als je denkt dat zij dit een mooi verhaal vinden.

Ik gebruik deze manier om van mijn gewrichtspijn af te komen – na 2 dagen was ik er al van af!

Zoon en schoondochter sloten 92-jarige moeder vele jaren op in een varkenshok