in ,

Ze geeft hem weg zodat hij een beter leven zou kunnen hebben. 7 jaar later verneemt ze de droevige waarheid.

Kris Smith heeft een heel bewogen leven achter de rug. Haar jeugd bracht ze door in verschillende pleeggezinnen en ze moest steeds weer van thuis wisselen. Misbruik en verwaarlozing waren eerder regel dan uitzondering. Het is dan ook geen wonder dat ze op 14-jarige leeftijd wegliep en zich vanaf dan alleen redde.

Maar dat maakte haar leven niet eenvoudiger. Steeds weer komt ze in slechte relaties terecht, moet vaak bedelen en op straat slapen. Op 16-jarige leeftijd wordt ze zwanger. Als haar zoon Matthew ter wereld kwam, was ze amper 17 jaar oud. Ze woonde samen met de alcoholverslaafde vader van de jongen. Ook al maken ze voortdurend ruzie, toch probeert ze haar gezin samen te houden.

Dan wordt ze een tweede keer zwanger, maar haar dochter overlijdt al enkele dagen na de geboorte. De begrafenis viel samen met de derde verjaardag van Matthew. Voor Kris was dit extra moeilijk: “Ze had tegelijk reden om te rouwen en te vieren. Ik werd echt van de ene emotie in de andere geslingerd”, zegt ze. Tijdens de begrafenis komt ze tot een besluit dat haar leven voorgoed zal veranderen.

Lees ook  Ouders die denken dat de hagedis van hun zoon zwanger is, hebben een hilarische ervaring bij de dierenarts.

Ze kan de kleine Matthew niet het leven bieden dat ze voor ogen had. Ze geeft de jongen voor adoptie op. Matthew is op dat moment drie jaar oud en zijzelf 21. Ze voelt dat dit de enige juiste beslissing is.

Van de vader is ze op dat moment al lang gescheiden. De volgende zeven jaar leeft ze doelloos haar leven. Ze vindt geen plaats in deze wereld, is vaak dakloos en haar toestand wordt alsmaar meer hopeloos.

Alles verandert wanneer Kris op een dag werk vindt in een restaurant. De eigenaar erkent de eerlijke inborst van Kris en geeft haar een kans. Dat zou een grote wending betekenen in haar leven. Ze werkt hard, vindt een woning en schept weer orde in haar leven.

Algauw leert ze ook een goede man kennen die goed voor haar zorgt. Voor Kris is dit een heel nieuw gevoel. Ze had tot dan alleen maar slechte relaties gekend. Voor de eerste keer voelt ze wat echte liefde is. Want Joe, haar vriend, houdt van haar met heel zijn hart.

Lees ook  Vriendje noemt haar een “vet stuk vuil”, maar ze verandert drastisch en neemt wraak!

Uiteindelijk trouwen ze. Kris behandelt de kinderen van Joe als die van haar eigen. Maar steeds weer moet ze aan de kleine Matthew terugdenken. Ze informeert zich naar de verblijfplaats van haar zoon. Ze kan het niet geloven wat ze daar te horen krijgt: gedurende zeven jaar lang leefde Matthew in tranen en ellende omdat nog niemand hem geadopteerd had! Al die jaren dat ze het met foto’s moest doen, was Matthew nog gewoon vlakbij in het pleeghuis.

Ze rijdt onmiddellijk naar het pleeghuis om haar zoon te bezoeken. Daar komt het tot een emotionele reünie. Omdat Kris nu een stabiele relatie heeft, wil ze Kris meteen naar huis meenemen. Dat een moeder haar eigen zoon wil adopteren, hadden de sociale werkers nog niet meegemaakt, maar iedereen was blij dat het gezin eindelijk terug samen was. De foto van de dag dat ze terug officieel het hoederecht kreeg, heeft een ereplaats gekregen in haar woonkamer.

Wat een mooi verhaal met een prachtig happy end!

DEEL dit inspirerende bericht met je vrienden!

Baby werd geboren helemaal onder de zwarte plekken. Nu weigert mama om met hem buiten te komen.

Russische ambassadeur in Turkije doodgeschoten: Hier zijn de BEELDEN! 18+