in

Ze is 101 jaar oud en de laatste overlevende van “Gone with the Wind.” Je gelooft nooit hoe ze er vandaag uitziet.

Er zijn vele klassieke films die vandaag nog mijn hart verwarmen. Maar niets komt in de buurt van Gone with the Wind. Hoewel het een lange film is, heb ik hem eindeloos veel keren gezien … en zonder twijfel zal ik hem nog wel een aantal keer zien!

Van de fantastische cast geweldige acteurs en actrices is er nog slechts eentje die nog in leven is, Olivia de Havilland. Vandaag is ze 101 jaar oud … en ze ziet er geweldig uit!

Olivia is een van de weinige overlevenden van het zogenaamde “gouden tijdperk” van Hollywood. Ze is ook de enige van Gone With the Wind die nog in leven is.

Lees ook  Moeder NikkieTutorials besmet met corona

Op de leeftijd van 101 jaar ziet ze er nog altijd fantastisch uit.

Olivia werd geboren in Tokyo, Japan, omdat haar vader, een Brits diplomaat, daar toen aan het werk was. In 1919 verhuisde de familie naar California – en de moeder van Olivia, die actrice was, gaf Olivia en haar zussen acteer-, muziek- en danslessen.

Het was toen dat haar passie voor acteren geboren werd, iets wat haar 49 rollen en een succesvolle carrière zou opleveren. Een van hen was de tijdloze klassieker Gone with the Wind.

Lees ook  Het slimme bed van Ford rolt egoïstische dwarsliggers terug op hun eigen kant van het bed

Tijdens haar loopbaan had Olivia een hardnekkige rivaliteit met haar zus Joan Fontaine.

Ze hadden een vreselijke relatie, en dat werd alleen maar erger toen ze in 1941 beiden kans maakten op de Oscar voor beste actrice. De award ging uiteindelijk naar Joan voor haar rol in Suspicion.

Olivia werd onlangs geëerd met de titel “Dame Commander of the Order of the British Empire.” Vandaag woont ze in Frankrijk – en ze is nog altijd even mooi als weleer!

Zweet jij extra als je stress hebt? Dít kun je ertegen doen!

Medewerker van lijkhuisje had s*ks met lichaam van Big Brother ster.