in

Ze kwijnde weg en verloor 80 kilo, haar man bleef bij haar en als je haar nu ziet… ongelofelijk!

Rachael Farrokh verloor 80 kilo omdat ze leed aan anorexia. Ze had een mentaal eetprobleem. Ze wilde niet dood en greep alles aan om hulp te krijgen uiteindelijk is social media haar redding geweest.

Op 37 jarige leeftijd was Rachael aan het vechten voor haar leven. De actrice woog slechts 40 kilo en was slecht 1.60m. Ze was gewoon mentaal in orde een paar jaar geleden, maar je ziet de gekwelde blik in haar ogen. Anorexia is een ziekte die je niet makkelijk kan overwinnen. Ze bleef positief en bleef lachen, alleen maar om het de volgende dag te redden.

Lees ook  Coronapatiënt Joël Borelli smeekt mensen binnen te blijven: 'Dit virus is een sluipmoordenaar'

Helaas leed Rachael al meer dan 10 jaar aan een zeldzame vorm van anorexia. Ondanks dat veel mensen deze ziekte zien als een psychische ziekte is het een mentale ziekte die men niet moet onderschatten.
Rachael’s geweldige man Rod Edmondson besloot te stoppen met werken en voor zijn vrouw te zorgen eenmaal 24 uur. Hij wilde de liefde van zijn leven niet kwijt.

Een persoon die aan anorexia lijdt kan niet kiezen. Je kan deze personen dan ook niet alleen laten en ervan uitgaan dat ze voor zichzelf kunnen zorgen. Rachael was zich ervan bewust wat ze met haar lichaam deed maar kon zichzelf niet helpen. Daarom heeft haar man de beslissing genomen om haar te helpen.

Lees ook  Deze foto’s plaatste Drentse ’spookzoon’ nadat hij zijn verhaal naar buiten gooide

De artsen konden haar mentaal niet helpen, daarom besloot ze zich te richten op social media. Dit heeft haar geholpen er zijn namelijk miljoenen mensen op de wereld die lijden aan deze vreselijke ziekte.

Kijk naar het onderstaande filmpje, je tranen zal je niet kunnen bedwingen. Deel dit met zoveel mogelijk mensen om je heen zodat ook zij weten wat anorexia kan doen met je leven.

Hij vroeg dit koppel een simpele vraag, maar wanneer de man over zijn fantasie begint? Hilarisch!

Mama heeft een raar gevoel als ze zwanger raakt. Dan ziet de verpleegster de echofoto en GILT!