in

Ze liet haar baby alleen bij haar vader. 1 uur later krijgt ze het ergste telefoontje ooit. Dit verhaal is echt verschrikkelijk!

Cheyenne Rae Owensby werd geboren als een gelukkig en gezond kind. Ze is de enige voor haar moeder. Maar op een dag toen de vader haar een bezoek zou brengen, gebeurde er iets verschrikkelijk.

Cheyenne’s ouders waren gescheiden en de baby bezoekt haar vader om de veertien dagen in het weekend. Maar deze keer zou alles anders verlopen: de mama van Cheyenne ontvangt een vreselijk telefoontje – en dat al na een uur.

Cheyenne is net 8 maanden oud. Haar vader grijpt haar vast en schudt haar door elkaar omdat ze maar niet wil stoppen met huilen. De kracht van de volwassene is teveel voor de baby en haar schedel barst, wat interne hersenbloedingen tot gevolg had.

De wanhopige moeder werd geïnformeerd dat haar dochter naar een nabijgelegen ziekenhuis werd overgebracht. Ze ademt niet meer.

Het vreselijke nieuws van het ziekenhuis is: haar dochter zal op lange termijn verzorging nodig hebben, haar hele leven lang zal ze als een plant leven: “Door zo hard te huilen, was ik helemaal aan het trillen en moest braken, ik smeekte God om haar te redden of mij in de plaats te nemen. Toen ik langs haar bedje zat – zag ik haar helemaal in verbanden ingewikkeld, overal spoedartsen, haar beentje was zwart van het gestold bloed, ze was zo opgezwollen – mijn telefoon ging over en het was de politie die me vertelde dat James had toegegeven haar door elkaar geschud te hebben.”

Lees ook  Tweeling trouwt met tweeling – wonen onder hetzelfde dak en doen alles samen

“De man op wie ik verliefd was geweest, mijn eerste liefde, mijn schat van de middelbare school, een man die ik gekend had en waarmee ik bijna 10 heb samengeleefd, heeft dit ONZE dochter aangedaan. Mijn hele wereld stortte in.”

De vader van Cheyenne gaf zijn daden toe. Hij verloor simpelweg “de controle” en werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 20 jaar. Maar terwijl hij in de gevangenis zit, blijft demoeder voor Cheyenne vechten. De dokters zeggen dat ze de nacht niet zal overleven. En als ze dat toch doet, zal ze de rest van haar leven als een plant leven.

Lees ook  Michael sterft in zelfgemaakte raket in poging om te bewijzen dat de Aarde plat is.

Maar dan gebeurt er een mirakel: hoewel de helft van de hersenen van Cheyenne verwijderd moeten worden, ontwaakt de kleine meid! Ze kan spreken en bewegen, maar de rechterzijde van haar lichaam is verlamd. Ze heeft haar levensvreugde echter niet verloren en ze geeft nooit op ondanks haar beperking.

Ondertussen is Cheyenne drie jaar en kan vanaf nu ten volle van haar leven genieten. Als je naar haar glimlach kijkt, kan je je niet voorstellen wat er ooit met dit kleine meisje gebeurde.

De mama van Cheyenne schrijft regelmatig op Facebook en houdt haar vrienden en familie op de hoogte van de vooruitgang die Cheyenne boekt. Maar wat het belangrijkste voor haar is dat iedereen weet: “Wees voorzichtig aan wie je je kinderen toevertrouwt!” Deel deze belangrijke boodschap met iedereen die je kent. Het zou misschien een leven kunnen redden.

Ex-vrouw kidnapt dochter en verdwijnt – 12 jaar later krijgt vader een telefoontje en ziet lijkbleek

De 22-jarige laat een tattoo op haar been zetten. Maar als je het omdraait, onthult het een geheim dat ze nu met het hele internet deelt.