in

Ze liet haar dochter haar kleren zelf uitkiezen voor de schoolfoto… De keuze van de 3-jarige gaat nu de wereld over!

Kinderen hun eigen kleding laten uitkiezen is een belangrijke ontwikkeling in de opvoeding. Die in veel gezinnen met veel drama’s gepaard gaat. Want hoewel een kind met zijn kleding en stijl een mooie manier heeft om zichzelf te uiten, zijn hun keuzes niet altijd even verstandig. Zo is het echt handig om een winterjas aan te doen als het koud is, en die hoge hakken zijn niet de beste keuze als de hele klas een dagje naar het bos gaat.

Een tweede aspect waar in menig huishouden flink over wordt gediscussieerd gaat over de vraag wat wel en niet “aanvaardbaar” is om op school of in het openbaar aan te doen. En die discussie speelt zich vaak af als de schoolfotograaf langskomt.

Lees ook  Boze ouders na optreden K3: kinderen krijgen er nachtmerries van

Op de peuterschool van de 3-jarige Kaylieann Steinbach kwam er ook een heuse schoolfotograaf langs. En haar ouders lieten Kaylieann haar kleren helemaal zelf uitkiezen. Ze wachtten met ingehouden adem om te zien wat ze zou kiezen, en toen ze de trap af in haar Superman outfit, moesten ze vreselijk lachen.

Sommige ouders zouden hun dochter hebben gevraagd om iets anders aan te doen. Maar wij zijn blij dat de ouders van Kaylieann zagen hoe blij en trots hun dochter was op haar mooie kleding.

Lees ook  Stervende alleenstaande moeder ontdekt dat haar verpleegster niet zwanger kan worden en vraagt om haar zoon te adopteren.

Dit was het resultaat van de fotoshoot, compleet met cape en de Superman pop. Kijk nou naar die trotse blik van deze 3-jarige!

En dit is weer een perfect voorbeeld van hoe onschuldig en geweldig kinderen zijn. Ze trekken zich nog niets aan van allerlei sociale normen en vragen, ze doen wat ze willen.

We kunnen allemaal iets leren van Kaylieann en haar ouders dus deel deze geweldige foto met je vrienden!

Dit meisje is 4 jaar oud en haar “echtgenoot” is 25 jaar ouder dan haar. Maar DIT is de reden waarom de ouders het toelieten.

5 oefeningen die je helpen met die hardnekkige onderkin.