in ,

Ze maakten grappen over haar moedervlek, maar dit jonge meisje neemt geen wraak. Kijk wat ze WEL doet!

Kinderen kunnen ons zoveel leren over hoe we aardig moeten zijn voor onze medemens en we zouden beter wat vaker naar hen luisteren. Ze hebben een gevoel voor rechtvaardigheid dat we zouden moeten koesteren, zeker wanneer het aankomt op het respecteren van mensen die anders zijn dan onszelf. We hebben zopas een meisje gevonden die anderen een les leert over verschillen en waardigheid en dat op amper driejarige leeftijd. Je zult van haar verhaal houden!

vlek

Kelly Wilson Bossley, een moeder uit Colorado, deelde gisteren een verhaal op Facebook over hoe haar tweeënhalf jarige dochter in de klas enkele zware barrières doorbrak. De kleine Lydia werd geboren met een wijnvlek op haar wang. De opzichtige moedervlek is het resultaat van een misvorming van de bloedvaatjes onder de huid. Als het onbehandeld blijft, kan het lijden tot interne bloedingen en gevoelsverlies.

Lees ook  2 gemakkelijke trucjes die je huis goud waard maken – en probeer het als je van de herfst houdt

Toen Lydia merkte dat haar klasgenootjes haar aanstaarden en fluisterden, was ze niet beschaamd of overstuur. In plaats daarvan haalde ze een kinderboek boven over kinderen met wijnvlekken. Ze wandelde naar de lerares en vroeg haar om uit dit boek voor te lezen.

Bossley schreef: “Ze is nog geen drie jaar oud, maar haar zelfvertrouwen blies me gewoon omver!”

Dit is haar integrale post:

Deze ochtend toen ik mijn dochter aan de kleuterschool afzette, kon ik meteen zien dat mijn dochter had opgemerkt dat sommige van haar nieuwe klasgenootjes staarden en fluisterden toen ze de wijnvlek op haar wang zagen. In plaats van beschaamd of overstuur te zijn, haalde ze het boek ‘Sams’ Geboortevlek’ uit haar rugzak en overhandigde het aan de lerares om het voor de klas voor te lezen. Ze is nog geen 3 jaar oud maar haar zelfvertrouwen blies me echt omver. Onderweg naar mijn werk moest ik de hele tijd huilen – niet omdat ik bezorgd ben hoe haar klasgenootjes haar in de rest van haar leven zullen behandelen, maar omdat ik weet dat dit meisje nog grootse dingen zal doen.

Heb jij een kleine meid al zo moedig geweten?

Lees ook  Jongetje (5) overlijdt nadat betonplaat op hem valt in Ederveen

DEEL dit bericht want hier kunnen we allemaal nog iets van leren!

Waarom slaapt het kind in de armen van de bedelaarster altijd?

De vrouw is zwanger van een 5-ling. Artsen raden haar aan 3 van hen te aborteren. 20 jaar later plaatst ze deze foto op Facebook