in

Ze neemt een pleister en doet hier een stukje brood op. De perfecte oplossing voor een pijnlijk probleem!

Brood is iets wat we dagelijks eten. Lekker met een beetje boter en een plakje kaas! Toch kan je met brood nog veel meer dingen doen dan eten.

Wij hebben hieronder een paar hele handige life hacks voor je die je kunt doen met behulp van brood. Zo ga je opeens heel anders tegen brood aankijken!

1. Gebruik brood om kleine glasscherven op te ruimen als je even geen stofzuiger in de buurt hebt. Minuscule stukjes glas zullen blijven plakken aan het brood!

Lees ook  Vrachtwagenchauffeur verricht ‘heldendaad’ bij gewonde zwaan langs snelweg

2. Heb je een splinter? Je kan ervoor kiezen om met een pincet te gaan wurmen in je vingers maar dat doet soms erg veel pijn!

Wat je beter kan doen is een stukje brood aan de binnenkant van een pleister te doen. Deze pleister doe je op de splinter en na een nachtje is de splinter er zelf uitgekomen!

3. Heb je je rijst te lang laten koken? Leg een snee brood op de rijst en doe de deksel van de pan erop. Het brood trekt het overtollige vocht aan en de rijst is weer eetbaar!

Lees ook  Boer Zoekt Vrouw boerin Annemiek blijkt veel stouter dan gedacht

4. Is de bruine suiker helemaal hard geworden? Leg een halve snee brood in de pot en na een nachtje is de suiker weer helemaal zacht en poederig!

Vind jij dit handige tips? Like & deel ze dan met je vrienden en vriendinnen!

Een hond verliezen kan je hart breken en voelt alsof je een geliefde verliest

Man bouwt een ‘huis’ aan het strand met een oppervlakte van 29 m2. Klinkt krapjes? Wacht maar tot je het van binnen ziet!