in

Ze onderging 20 operaties voor het “perfecte lichaam” Nu schrikken mensen van haar taille

De laatste tijd worden plastische chirurgie en cosmetische ingrepen steeds gebruikelijker, het is tenminste hoe het voelt, misschien omdat er veel mensen klaarstaan ​​om alles wat er om hen heen gebeurt op sociale media te plaatsen.

Natuurlijk is het goed dat cosmetische procedures toegankelijker worden, het stelt iedereen in staat om hun imago te herstellen na een ongeluk of om een ​​geboorteafwijking te verwijderen die hun sociale leven beperkt – maar sommige mensen, zoals altijd, nemen bij hun uiterlijk aanpassen de kans om het naar absurd irrationele niveaus te brengen.

Het is aan elk individu, het zou verkeerd zijn om deze mensen te beoordelen – maar tegelijkertijd zou ik mezelf nooit “onder het mes leggen” als het niet absoluut noodzakelijk was.

Aleira Avendano, een 26 jaar oud Venezolaans model, draagt ​​23 uur per dag een korset en is veel te veel plastische operaties ondergaan – maar nu is ze ervan overtuigd dat ze “het perfecte lichaam” heeft, schreef de site America Now.

Lees ook  Belg eet elke dag friet, al 32 jaar lang en ziet er nu zo uit

“Elke vrouw moet een plastische chirurgie ondergaan als ze echt mooi wil zijn”, vertelde ze de Daily Mail.

Negeert de waarschuwingen van haar artsen
Ze draagt ​​de afgelopen zes jaar elke dag een korset en ze noemt het haar “tweede huid”. Ondanks de constante waarschuwingen van haar artsen, weigert de 26-jarige om ermee te stoppen.

“Ik hou van het gevoel van druk en doe het alleen maar een uur per dag om uit te rusten en mezelf te wassen,” zei ze, volgens America Now.

Avendano zei ook dat vreemdelingen haar meestal op straat aankijken. Zoals te verwachten, kunnen sommige mensen niet geloven dat ze echt is.

Ze gaf toe dat ze zowel vleierij als kritiek kreeg wanneer ze de straat opging – waarbij mensen haar zelfs vergeleken met een buitenaards wezen, volgens The Mirror.


Parallel aan het gebruik van een korset om haar taille te verminderen, vertrouwt het model op een strikt dieet. Het bevat kleine porties eiwitten, veel fruit en een beetje vlees.

Lees ook  Ze woonden in een garage uit 1924. Toen de buren binnen kwamen, keken ze hun ogen uit!

Al haar tanden verwijderd
In totaal is Avendano ongeveer 20 plastische ingrepen ondergaan. Deze omvatten vier borstvergrotingen, twee nasale correcties, een buikoperatie, drie butt-implantaten, een lift voor het voorhoofd en liposuctie.

Ze liet ook haar echte tanden verwijderen en verving ze met een nepprothese om een ​​”perfecte glimlach” te hebben, meldt de Daily Mail.

Ongeacht de immense kosten – zowel van gezondheid als van geld – zweert de Venezolaanse dat haar uiterlijke aanpassingen het beste zijn wat haar is overkomen. Op een dag hoopt de 26-jarige wereld beroemd te worden dankzij haar “perfecte lichaam”.

Wat vind je van Aleira’s levenskeuzes? Doet ze het goede door haar dromen te volgen, of is dit waanzin?

Deel dit artikel of vertel ons jouw mening in de commentaarsectie hieronder!

Famke Louise laat zien hoe ze haar achterwerk zo strak krijgt

Tiener die gepest werd verliest 62 kg voor feest – nu heeft iedereen spijt