in

Ze ontdekt dat haar dochter een pestkop is. Hoe ze besloot haar dochter te straffen? Zoals het hoort!

Toen een moeder erachter kwam dat haar 10-jarige dochter Kaylee een ander meisje gepest had op school, kon ze haar oren niet geloven.

Ze wist dat Kaylee wel beter wist, dus besloot ze haar dochter een belangrijke les te leren. Dit deed ze niet door middel van huisarrest.

Ze wilde haar dochter laten voelen hoe het was als je met weinig opgroeit. De straf die ze uitdeelde gaat momenteel als een lopend vuurtje over het internet. Het incident begon toen de 10-jarige Kaylee een ander meisje meerdere malen had gepest omdat ze haar kledingkeuze niet mooi vond.

Lees ook  Zelfgemaakt kaneeldrankje kan je helpen af ​​te vallen

Toen Kaylee’s moeder dit ter oren kwam dwong ze haar dochter om een aantal dagen in kleding rond te lopen uit de kringloopwinkel. Ze kocht de “lelijkste” outfit voor haar dochter die ze maar kon vinden.

Natuurlijk was Kaylee hier niet al te enthousiast over. Echter, haar moeder vond dat Kaylee zelf moest ondervinden hoe het is om aan de andere kant van iets te staan. Deze dagen onderging Kaylee wat ze anderen ook had aangedaan.

Ze werd behoorlijk gepest door haar outfit. Klinkt misschien grensoverschrijdend, maar het zorgde er wel voor dat Kaylee begreep waarom pesten iets verschrikkelijks is om te doen. Kaylee verontschuldigde zich tegenover het meisje. Ze zouden zelfs uitgroeien tot goede vriendinnen!

Lees ook  Klein meisje mist 1 dag school voor de begrafenis van haar moeder en mag niet mee op schooluitstap.

Momenteel is er een grote discussie ontstaan. Is het voor schut zetten van een kind een goede straf? Terwijl sommigen het hier niet mee eens zijn, is er ook een grote groep mensen die deze aanpak kan beamen. Wat vind jij? Laat het ons weten in de reacties!

Wist jij al dat je Listerine op deze 10 manieren kan gebruiken? Superhandig!

Last van ouderdomsvlekken? DIT moet je erover weten. Gevaarlijk of niet? Iedereen moet dit bericht DELEN!