in

Ze sneden haar staart af en trokken haar tanden zonder verdoving. Wat ze in het opvangcentrum deed, had niemand verwacht.

Het verhaal van het biggetje Laura is niet te vatten. Ze was in een slachthuis samen met haar moeder en broertjes die niet hetzelfde geluk hadden als haar. Laura kon op het nippertje gered worden en werd naar een veilige plek gebracht: het Santuario Igualdad Interespecie, in Santiago de Chili.

Toen de redders haar vonden was Laura door de hel geweest. Ze hadden haar staart afgesneden en haar tanden getrokken zonder enige verdoving. Ze trilde letterlijk van angst. In het opvangcentrum gaven ze haar alles wat ze nodig had.

Lees ook  De 23-jarige zit met haar driejarige in een overvolle trein. Als de man dit briefje in haar schoot laat vallen, kan ze niet geloven wat ze leest.

Daar maakte Laura kennis met een klein zwart katje dat eveneens gered werd van een vreselijk leven op straat. Hier zien we haar. Prachtig toch?

De redders konden niet geloven wat ze zagen. Het biggetje en het katje werden onafscheidelijk! Ze waren nog maar baby’s, maar toch al de beste vriendjes!

Lees ook  Deze man wordt in bed betrapt met een jongere vrouw. Maar zijn excuus is waterdicht!

Echte vriendschap kent geen grenzen, noch soorten!

DEEL dit schattige duo met je vrienden!

Haar familie wil de stekker uittrekken om haar te laten sterven. Maar dan opent ze haar mond om iets tegen haar man te zeggen.

Een Amerikaans koppel adopteert een Chinees weeskindje. Als ze een DNA-test laten uitvoeren, kunnen ze het resultaat gewoon niet geloven.