in ,

Ze werd zonder armen geboren. Maar dit meisje is een doorzetster en bewijst dat alles mogelijk is als je het echt wil

Een pasgeboren baby brengt heel wat vreugde in een huishouden, maar tegelijk ook wel wat stress. De meeste ouders zullen het er mee eens zijn dat de goede momenten opwegen tegen de slechtere momenten en dat is precies waarom het ouderschap zo’n zegen is. We kennen het gevoel allemaal wel. Eerst is er de opluchting van die positieve zwangerschapstest maar dan moet je door die harde negen maanden heen. Je leeft toch voortdurend met de bezorgdheid of je baby al of niet gezond geboren zal worden. Maar wat als de baby niet gezond is zoals de meerderheid van de kinderen? Wat als hij of zij geboren wordt met een aandoening waardoor hij of zij niet alle dingen zullen kunnen doen wat andere kinderen doen?

Lees ook  André Hazes neemt afstand van Zwarte Piet

voeten

Een kleine baby die naar de naam Vasilina luistert, bewijst dat je niet zoals iedereen geboren moet zijn om gewoon hetzelfde te zijn. De Russische baby werd geboren zonder handen. Klinkt uitdagend voor baby en ouders, toch?

Daar denkt baby Vasilina heel anders over. Haar trotse mama Elmira Knutsen deelde een video van haar baby waarin ze vrolijk met haar voeten eet. De video heeft een speciale betekenis voor Knutsen omdat ze er alles aan deed om haar dochter erbij te laten horen. En ze heeft mensen over de hele wereld geïnspireerd. Ze doet ons inzien dat we het leven zelf meer moeten waarderen en ons door niets moeten laten tegenhouden. Als de kleine Vasilina het kan, waarom iemand anders dan niet?

Lees ook  Deze ziekten worden allemaal veroorzaakt door magnetrons – en je hebt ze waarschijnlijk

DEEL deze inspirerende meid met iedereen die je liefhebt!

Het meisje kan niet vergeten, wat haar broer voor haar gedaan heeft. Jaren later komt ze de reden hiervoor te weten

Tweeling, die al in de 24e week wordt geboren, overleeft omdat artsen IETS GEKS DOEN!