in

Ze woonden in een garage uit 1924. Toen de buren binnen kwamen, keken ze hun ogen uit!

Elk jong stel droomt over een eigen nestje, waar ze samen hun leven kunnen beginnen.

Maar niet iedereen kan zich een eigen huis of appartement veroorloven, dus moeten velen dit op een of andere manier proberen op te lossen. Sommige mensen kiezen er voor om bij hun ouders te gaan wonen, anderen huren liever een klein appartement, terwijl weer anderen, ondanks een gebrek aan geld, proberen hun toekomstige woning zelf in te richten. Als ze creatief zijn en voldoende ideeën hebben, kunnen ze erin slagen iets heel mooi te maken.

Een rijke verbeelding spaart designers uit en het kan goedkope en praktische oplossingen opleveren. En soms zijn die veel beter dan die van specialisten. Leigh Morris, een getalenteerd ontwerpster en blogger, was daar heel goed van op de hoogte. Kort daarvoor woonde ze in Los Angeles, maar besloot dat het tijd werd om haar eigen huis in te richten.

Lees ook  Zwemleraar verdacht van ontucht, schok groot bij Arnhemse zwemvereniging

Ze besloot om ook haar verloofde Adam Winkleman en hun twee schattige beagles Stanlee en Sophee mee te nemen. In Zuid-Californië zagen ze een kleine en goedkope garage met een stuk grond. Het gebouw was oud en vervallen. Het was gebouwd in 1924 en sindsdien was er weinig aan onderhoud gedaan. Het verloofde paar kocht het en besloot er het huis van hun dromen van te maken.

Ze hadden maar weinig ruimte tot hun beschikking, omdat het maar een klein gebouw was, maar gebruikten het allemaal perfect. Ze breidden de garage met een paar meter uit en richtten het meesterlijk in. Ondanks de bescheiden omvang van het pand vonden ze plek voor alles. Het werd fraai vormgegeven en voorzien van slaapkamer, woonkamer met keuken, eetkamer, badkamer en een kleine studio.

Ze besloten heldere kleuren te gebruiken om de ruimte visueel groter te doen lijken. Smaakvolle extra’s vulden het geheel in al haar onderdelen aan en creëerden een geweldige sfeer. Achter het huis bouwden ze een gezellige patio die opgevuld werd met veel groen en een smaakvol verlichting.

Lees ook  Jongedame verliest met potje kaarten en doet het op z’n hondjes op straat

Je zou denken dat er in zo’n kleine ruimte niet veel speelruimte is, maar ze bewezen dat het de moeite waard is om de gekste ideeën uit te proberen.

Toen we dit gebouw kochten, dacht onze familie dat we gek waren. Ze konden niet geloven dat we in een garage zouden kunnen wonen. Nu hebben ze hun standpunt volledig veranderd. Voorlopig zijn we niet van plan om kinderen te hebben, dus hebben we genoeg tijd om na te denken over de vraag of we ons huis verder uit zullen breiden. We kunnen het altijd nog verkopen en iets groters kopen – zegt Adam.

U kunt onderaan de pagina reageren:

In 2008 won deze 19-jarige de “Grootste Loser.” 9 jaar later is hij brandweerman en ziet hij er zo uit!

Dit mag je in de winter nóóit doen met je auto