in

Ze zegt aan iedereen dat ze blind is. 28 Jaar later ontdekt haar man echter haar ongelooflijke geheim!

Als Carmen Jiménez uit Madrid aan haar familie meldt dat ze blind is geworden, is de hele familie kapot van het nieuws. Een wonde aan het oog ontneemt haar het zicht en ze verblijft voor de rest van haar leven in duisternis. Maar wat blijkt? Heel haar verhaal is een vette leugen.

Als ze 57 is, leeft ze al 28 jaar met deze leugen. Maar haar familie ontdekt haar vreselijke geheim. Carmen kan alles prima zien. Ze had haar blindheid uitgevonden om geen ‘goeiedag’ meer te hoeven zeggen tegen de buren en andere bekenden die ze op straat tegenkwam. “Ik was het zo beu om altijd een praatje te moeten slaan met iedereen die ik tegenkwam. Ik ben nooit erg sociaal geweest en mijn blindheid hielp me om al die sociale verplichtingen uit te weg te kunnen gaan,” vertelde ze later.

Lees ook  Zach uit Temptation brengt rapnummer uit, maar reacties zijn niet mals ..

Haar familie zei dat ze al een sterk vermoeden hadden dat Carmen wel kon zien. Ze liep er altijd prima opgemaakt bij en ze hadden haar een paar keer televisie zien kijken. Het grootste probleem was niet eens de enorme teleurstelling die het gezin voelde in verband met 28 jaar bij de neus te worden genomen. Carmen ontving door haar blindheid een gehandicaptenbijstand en hulp van verschillende organisaties. Nu moest ze voor het gerecht komen.

Lees ook  Zien: Foto’s van Davina Michelle van vóór alle ingrepen:

Het lijkt wel een surrealistisch verhaal. Iedereen heeft wel bekenden die ze liever niet tegenkomen op straat, maar zover gaan als Carmen… dat past alleen in een komische film! Wat vind jij ervan?

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Hij kleedt zich netjes aan voor een date en rijdt 45 minuten – arriveert om hartverscheurende waarheid te ontdekken.

Geen slaaptekort maar wel vaak moe? Dit kan de reden zijn!