in

Ze ziet een vreemde “hobbel” in het midden van de baan. Wanneer ze beseft wat het is, schiet ze meteen in actie.

Toen ik opgroeide was ons huis altijd gevuld met huisdieren. We hadden honden, katten, vogels, vissen en hamsters. Er waren twee dieren die meer verzorging nodig hadden dan de anderen: onze 2 hamsters. Om een of andere reden konden ze maar niet met elkaar opschieten. Ze deelden een kooi, maar elke gelegenheid die zich aanbood waren ze aan het vechten.

Uiteindelijk besloten we om ze in aparte kooien te huisvesten. Het was best schokkend om deze hamsters met elkaar te zien vechten. Waar vochten ze eigenlijk om? Met mijn jonge geest dacht ik dat ze niet konden communiceren, dat ze geen persoonlijkheden hadden en dat ze ’s ochtends zeker niet al het warme water opgebruikten zodat hun broers een koude douche moesten nemen.

Lees ook  Deze vader-dochter huwelijksdans doet het publiek uitbarsten in hysterisch gejuich.

Ik zal het wellicht nooit weten, maar dat is ook het verwarrende gevoel dat Sharon Brecely had toen ze twee vechtende koala’s moest scheiden op een snelweg in Australië.

Sharon zat achter het stuur toen twee donzige lichaampjes die een balletje vormden haar aandacht wekten. In plaats van rond hen te rijden, zette ze haar auto aan de kant om te zien wat er aan de hand was.

In de video zien we hoe Sharon de koala’s vraagt om van de weg te gaan. Een koala zat bovenop de andere, terwijl de onderste terug probeerde te vechten. Voor een ogenblik willigden ze de vraag van Sharon in, maar gingen dan meteen weer aan het vechten.

Lees ook  ’Dubbel eigen risico betalen door coronacrisis’

Sharon hield vervolgens een vrachtwagen tegen die de koala’s dreigde plat te walsen. Van zodra hij gestopt was, staakten de koala’s hun gevecht en gingen dan toch naar de kant van de weg.

Sharon probeerde de boze koala’s vervolgens met een handdoek in de bosjes te drijven totdat ze uiteindelijk toch gehoorzaamden.

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

16-jarige gooit met een klein gebaar het leven van een dakloze helemaal om.

Mama verstoot baby met huid als bejaard vrouwtje. Wat opa vervolgens deed, roerde me tot tranen toe.