in ,

Zes jaar lang was deze hond de beste vriend van zijn baasje. Maar dan ontdekt hij plotseling een verschrikkelijke waarheid.

Iedereen gaat wel eens door moeilijke tijden. Dat was ook het geval voor Byron, een jonge Engelsman die na de breuk met zijn vriendin in een diepe depressie was beland. Hij zocht zijn toevlucht in alcohol en besloot om zich van het leven te beroven. Hij had al een lang touw uitgezocht en een strop gemaakt. Voor zich het leven te ontnemen, schreef hij nog een afscheidsbrief voor zijn familie. Hij had alles in gereedheid gebracht en ging naar beneden om pen en papier te halen.

byron1

Wat we je nog niet verteld hebben, is dat Byron niet alleen thuis was. Hij werd namelijk vergezeld door Geo, een buldog mastiff die al zes jaar bij hem woonde. De twee hadden een ongelofelijk sterke band en waren onafscheidelijk geworden.

Lees ook  69 jaar geleden werd haar echtgenoot ontvoerd. Maar in 2008 ziet ze DIT op een bruiloft.

byron2

Geo had blijkbaar een vermoeden over de bedoelingen van zijn baasje want toen Byron terug boven kwam, had Geo het touw gestolen en stevig in zijn bek. Byron probeerde het af te nemen maar Geo werd heel erg agressief en stond dit op geen enkele manier toe. Voordat hij kon ingrijpen, had Geo het touw helemaal stuk gebeten.

Verrast door het verzet van Geo besloot Byron zijn morbide voornemens op te bergen en de strijd met zijn verdriet aan te binden.

byron3

Helaas werd korte tijd later kanker vastgesteld bij deze held op vier poten. Het was een hersentumor die snel uitzaaide naar zijn spieren en botten. Geo onderging meerdere operaties, maar het mocht niet baten: hij had nog slechts enkele weken te leven.

Lees ook  Na maandenlange belaging: vrouw (36) vermoord in rijwoning

byron4

In een laatste wanhoopspoging deed Byron een beroep op het publiek om geld in te zamelen voor de behandeling van de laatste kans. Mensen waren ontroerd door zijn verhaal en begonnen massaal te storten. Het resterende geld werd gedoneerd aan een lokaal dierenasiel.

byron5

Helaas is Geo ondertussen toch gestorven, maar hij zal voor altijd in het geheugen en het hart van Byron blijven verder leven. Bedankt Geo!

DEEL dit ontroerende verhaal met je vrienden!

De mooiste kerstversiering wordt dit jaar van takken gemaakt. Ik kan nauwelijks geloven hoe eenvoudig het wel is.

20 honden die denken dat ze het kind van de familie zijn. Bij nummer 15 stonden de tranen in mijn ogen van het lachen!