in

Zet een glas met zout water en azijn neer om negatieve energie in je huis te detecteren

Als er echt geen plek is zoals thuis, dan moet thuis de meest ontspannende en geruststellende plek zijn waar iemand naartoe moet.

Thuis kan een paleisachtig herenhuis op een exotisch eiland zijn, een eenvoudig huisje in een slaperig graafschap of een kartonnen doos op de hoek van een drukke straat. Overal waar iemand zich het meest comfortabel en volledig in vrede voelt, is thuis.

Als je huis gevuld is met negatieve energie en ongewenste aanwezigheid, zul je het op een bepaald moment, zo niet de hele tijd, haten.

Negatieve vibes komen van menselijke emoties en gevoelens, en ze kunnen problemen veroorzaken voor je gezondheid en emotioneel welzijn.

Negatieve energie zorgt ervoor dat de bewoners van een huis zich geïrriteerd en ongelukkig voelen. Iedereen (zelfs je huisdieren) is constant humeurig, angstig of depressief.

Eigenwaarde zal dalen en spanningen zullen stijgen naar een bijna voelbare staat. Soms loop je je eigen huis binnen en voel je een warme golf van slechte energie, bijna alsof het in een kei is gematerialiseerd.

Ruzie, schreeuwen, schreeuwen, huilen, emotionele toespraken, vechten en geweld zijn enkele van de dingen die ervoor zorgen dat negatieve gevoelens wortel schieten in een huis.

Een eenvoudige methode voor het detecteren van slechte vibes in je huis
Het detecteren van negatieve energie hoeft geen geavanceerde en gecompliceerde taak te zijn. Eigenlijk kan het in een vrij eenvoudige stap worden gedaan.

Lees ook  De nieuwe Jan Smit: 10-jarige Pietje zingt een aardig moppie

Veel mensen geloven dat de enige nauwkeurige methode voor het detecteren van deze energieën een aurascanner of een soort technologisch apparaat is.

Hoewel dit allemaal goed en variabel betrouwbaar is, zijn er natuurlijke manieren om negatieve energieën in je huis te detecteren en op te sluiten.

Een van hen laat een glas water gemengd met azijn en zout 24 uur zitten. Dit lijkt misschien absurd en onrealistisch, maar het werkt echt.

Een studie uitgevoerd door een moleculair onderzoeksteam aan de Universiteit van Michigan toont aan dat objecten rondom het huis zowel positieve als negatieve energieën kunnen behouden.

Als de energie positief is, bloeit en bloeit het huis in goede gezondheid en geluk. Als de sfeer negatief is, zal het huis zeker veel problemen hebben.

Dit fenomeen werd ook verklaard door een Japanse auteur en Doctor of Alternative Medicine, wijlen Dr. Masaru Emoto.

Het grootste deel van zijn leven heeft hij verschillende werken geschreven over het effect van menselijke energieën op de moleculaire structuur van water.

Hij voerde verschillende experimenten en studies uit om te bewijzen dat deze energieën residuen achterlaten in het huis.

In een van zijn interviews legde hij uit dat menselijke emotionele energieën en trillingen de fysieke structuur van water kunnen veranderen.

Positieve energieën zouden resulteren in de vorming van visueel “aangename” kristallen in water, terwijl negatieve energieën “lelijke” bevroren kristallen vormen.

Lees ook  Aansluiten maar: november wordt een horrormaand op de weg

Een verhitte ruzie met je partner of schreeuwen tegen je kinderen en huisdieren kan negatieve energie veroorzaken om zich in je huis te vestigen.

Het vestigt zich niet alleen in de lucht, het bevindt zich in levenloze voorwerpen rond uw huis. Het is altijd beter om te proberen stemmen en tempels laag en neutraal te houden in uw huis.

Maak een water-val die negatieve energie opsluit
Dit is wat je nodig hebt:

Een schoon waterglas
16 gram schoon water
2 eetlepels gegranuleerd zeezout
2 eetlepels witte azijn

Procedure:
Voeg het zout en de azijn toe aan het water en roer voorzichtig tot alle kristallen zijn opgelost. Laat de oplossing 24 uur stilstaan. Het glas moet in een positie worden gehouden waar veel activiteit in die bepaalde ruimte plaatsvindt. Controleer na 24 uur of het zout in het glas stijgt. Wanneer het stijgen stopt, betekent dit dat je die ruimte volledig hebt schoongemaakt. Je kunt doorgaan naar de volgende kamer.

De beste manier om negatief weg te blijven van uw huis is om het te vullen met positieve vibes. Positieve energie creëert geen ruimte voor negativiteit en antagonisme in huis. Het helpt de gezondheid en het algemene welzijn van het hele gezin te verbeteren.

Vrouw die zwaargewond raakte toen ze werd gebeten door een jackrusselterriër, mag weer naar huis

Slachtoffer liquidatiepoging in Zwolle krijgt gebiedsverbod voor heel Stadshagen