in

Zie jij iets opmerkelijks aan deze oude zwart-wit foto? Toen wij het zagen kregen we de kriebels..

Brr.. als je het ziet krijg je rillingen..

Je hebt van die foto’s waarmee, op het eerste gezicht, niet zoveel aan de hand is. Toch kun je op zo’n foto soms wel vreemde dingen ontdekken als je echt heel goed kijkt.. Bekijk deze foto maar eens heel goed! Als je het ziet krijg je sowieso de rillingen!

Op deze foto, genomen in 1900, staan vijftien vrouwen met de handen over elkaar. Ze kijken allemaal recht in de camera. Ze staan voor een textielfabriek net buiten Belfast in Ierland en hebben hun werkkleding. Op het eerste gezicht is er niet zoveel aan de hand met deze foto, maar als je wat beter kijkt zie je toch wel iets heel opmerkelijks. We geven je een hint: kijk goed naar de vrouw op de tweede rij van onder, die het meest rechts zit.

Lees ook  Sylvie Meis vanwege coronavirus gescheiden van zoon Damián

Als je goed naar de nietsvermoedende vrouw kijkt, zie je dat er een hand op haar schouder ligt. Maar waar komt de hand vandaan? Alle vrouwen hebben de armen over elkaar geslagen, dus de hand kan niet van één van haar collega’s zijn. Het lijkt dan ook een hand te zijn waar geen lichaam aan vast zit. Brr.. Wij vinden het maar een hele griezelige foto!

Lees ook  Waarom aankomen véél sneller gaat dan afvallen

Vaders goede daad voor oudere vrouw in de rij in de supermarkt verspreidt zich over het internet

Homofiele vaders adopteren een baby. 14 jaar later verschijnt hij op televisie met een boodschap voor zijn biologische moeder die je aan het huilen zal brengen.