in

Ziekelijke asielmedewerkers filmden elkaar terwijl ze een hond s*ksueel m*sbruikten.

Ik heb mensen die in een dierenasiel werken altijd gerespecteerd. Je moet uit bijzonder hout gesneden zijn om voor dieren in nood te zorgen. Ik heb altijd al nagedacht om vrijwilligerswerk te doen in een asiel, maar ik weet niet of ik het zou kunnen. Ik zou gewoon alle dieren mee naar huis willen nemen! Maar deze twee mensen zijn niet meteen het type mens dat we moeten bewonderen.

Lees ook  Zwangere Eva Jinek bezorgd om kind

Ze werken in een asiel – ze werden er beiden van beschuldigd om s*ks gehad te hebben met een hond. De vrouw, Celina Ann Cabrera (24), uit Shreveport, Louisiana in de VS werd aangeklaagd wegens bestialiteiten. De man, Booker Talioterro Thomas Jr. (41), was ook bij de feiten betrokken – hij zou het voorval gefilmd hebben. Volgens de verslagen ging het om de hond van Thomas.

Lees ook  Nederlands echtpaar moederziel alleen op Franse camping: ’Dit nog nooit eerder gezien’

Hoe begint zo’n gesprek eigenlijk? Het asiel, het Caddo Parish Animal Shelter, heeft nog geen verklaring naar buiten gebracht over de toestand van de hond.

DEEL dit met iedereen die je kent om mensen bewust te maken van deze vreselijke misdrijven tegen dieren.

Afbraakploeg klaar om huis te slopen. Wanneer gehuil hun aandacht wekt, forceren ze zich een weg naar binnen.

Mama buigt voorover om pasgeboren baby een kus te geven. De volgende beweging van de baby is er eentje om nooit te vergeten.