in

ZIELIG: Bridget zit in de lappenmand

Sneu nieuws van Bridget Maasland woensdagochtend: de presentatrice zit thuis ziek op de bank. Dat laat ze weten met een selfie op haar Instagram.

Hoewel ze gisteravond nog volop aan het genieten was bij de laatste avond van Vrienden van Amstel LIVE, zit ze vandaag in de lappenmand.

Wellicht heeft ze ‘de grootste kroeg van Nederland’ iets te letterlijk genomen en moet daar nu even van bijkomen.

Gelukkig wensen sommigen haar al beterschap toe, onder wie de bekende fotograaf William Rutten: “Beterschap!!”. Ook een vriendin van Bridget hoopt dat ze zich snel weer beter voelt.

Lees ook  Doutzen Kroes ontvangt bakken met kritiek na foto met ‘nieuw uiterlijk’

De blondine was afgelopen week volop aan het genieten, zowel backstage als bij de bühne, bij de Vrienden van Amstel LIVE in Rotterdam. Ook haar zoon Mees was van de partij, die zichtbaar aan het genieten was.

De vriend van Bridget, Andre Hazes, plaatste ook een foto van hem en Mees op zijn Instagram: “Hoog bezoek vanavond!❤ @bridgetmaasland” Bridget is dol op de foto en reageert er “Mees❤❤❤❤” onder. In een video, die hierboven is te zien, maakt André backstagebeelden waar Mees rapper Snelle ontmoet en met hem op de foto gaat.

Lees ook  Hij zette zijn dochtertje (3) midden in de nacht buiten als straf omdat ze haar melk niet opdronk. Een kwartier later was ze nergens meer te vinden

Eerder onthulde Bridget nog op Instagram bij een foto wie haar drie grote liefdes zijn. De drie gelukkigen zijn haar hondje Zack, André Hazes en natuurlijk zoon Mees.

Volgende grote problemen Jan Smit dienen zich aan

Mariska Bauer beleeft angstig moment