in

ZIEN: André en Bridget hebben lol in luxe hotelsuite

André Hazes en Bridget Maasland hebben het maar wat leuk saampjes. Nadat ze Oud en Nieuw nog vierden in Marokko zijn ze weer in Nederland, maar op beelden op hun Instagram zijn Andre en Bridget nog samen in een luxueuze hotelkamer te zien…

En die kamer mag er wezen! Andre filmt met zijn mobieltje hoe hij de trap afloopt in de suite en filosofeert hoe grappig het zou zijn als hij tijdens het filmen van de trap zou donderen.

Even later vraagt hij wat Bridget in haar mond heeft, waarna zij wegduikt voor zijn camera. De leuke beelden zijn in de video bovenaan deze pagina te zien.

André en Bridget hebben het nieuwe jaar in Casablanca ingeluid. De zanger en de presentatrice deelden een mooie gelukswens vanuit Marokko. ”2020… Ik hoop op een jaar waar minder mensen van achter hun computer andere mensen het leven zuur proberen te maken,” schreef André bij een foto met zijn vriendin.

Lees ook  Eddie van Halen (65) overleden: ‘Hij was de held van een generatie’

Een jaar waar liefde en respect hoger komen te staan dan jaloezie en afgunst. Een jaar waarin mensen meer nadenken of meer weten over een situatie voor er dingen worden gezegd of geschreven. Laten we liever zijn voor elkaar.

Ik gun jullie allemaal het dubbele van wat jullie mij toe wensen en ik ben ongelooflijk dankbaar voor een heel mooi leven, die ik de afgelopen jaren kende en die mij nog te wachten staat, een prachtige zoon, een mooie carrière, en een nieuwe liefde. Tot volgend jaar mensen!”

View this post on Instagram

“Ze wil met mij naar Casablanca”.❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

View this post on Instagram

She rocks it.🐒

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Gin kan je stofwisseling stimuleren en helpen om sneller calorieën te verbranden

Onthulling: Deze ingreep wil Rosanna nog laten doen!