in

Zien: Leeuwenfamilie eet illegale neushoorn-stropers levend

Een bende stropers viel ten prooi aan de troep leeuwen terwijl ze jaagden op neushoorns in een privéreservaat in Zuid-Afrika. De leeuwen aten de stropers grotendeels op.

Het incident vond na zonsondergang plaats in het Ingwelala privénatuurreservaat in Hoedspruit, net buiten Phalaborwa, Zuid-Afrika. De stropers zouden nog om hulp geschreeuwd hebben, maar tevergeefs. De leeuwen vielen de stropers aan en vulden hun buikje, voordat ze werden weggejaagd.

Lees ook  Ouders laten baby met zeldzame ‘vissenhuidziekte’ achter in ziekenhuis

De Britse wildfotograaf Charlie Lynham (59) woont dichtbij het reservaat en fotografeert de groep leeuwen al jaren. Hij kwam aan bij het hek van het reservaat vlak nadat de hulpverleners het terrein op waren gestormd. Hij zegt: ,,Het zou zomaar kunnen dat dit een geval is van een gepaste straf.” Lynham meent dat de stropers illegaal het terrein betraden en daar hun verdiende loon kregen. ,,Leeuwen zijn in het daglicht helemaal niet zo gevaarlijk. In het donker is dat een ander verhaal.”

Lees ook  4-jarige was ‘klinisch onthoofd’ en bevond zich dicht bij de dood. Maar het snelle denkwerk van een vreemde redde zijn leven

Lerares gedwongen om dove leerlingen uit te leggen dat iedereen hun scheten kan horen.

Papa verkoopt 4-jarige dochter aan andere mannen – Bekijk nu straf van de rechter