in

Zien: Leeuwenfamilie eet illegale neushoorn-stropers levend

Een bende stropers viel ten prooi aan de troep leeuwen terwijl ze jaagden op neushoorns in een privéreservaat in Zuid-Afrika. De leeuwen aten de stropers grotendeels op.

Het incident vond na zonsondergang plaats in het Ingwelala privénatuurreservaat in Hoedspruit, net buiten Phalaborwa, Zuid-Afrika. De stropers zouden nog om hulp geschreeuwd hebben, maar tevergeefs. De leeuwen vielen de stropers aan en vulden hun buikje, voordat ze werden weggejaagd.

Lees ook  Er druipt schuim van de snuit van de hond. Als de dierenarts zijn mond opent, kan hij niet geloven wat hij daar vindt.

De Britse wildfotograaf Charlie Lynham (59) woont dichtbij het reservaat en fotografeert de groep leeuwen al jaren. Hij kwam aan bij het hek van het reservaat vlak nadat de hulpverleners het terrein op waren gestormd. Hij zegt: ,,Het zou zomaar kunnen dat dit een geval is van een gepaste straf.” Lynham meent dat de stropers illegaal het terrein betraden en daar hun verdiende loon kregen. ,,Leeuwen zijn in het daglicht helemaal niet zo gevaarlijk. In het donker is dat een ander verhaal.”

Lees ook  Horrorfilmpje laat zien hoe muziekleraar 13-jarige jongen mis bruikte: ‘hij is beschadigd voor het leven’

Lerares gedwongen om dove leerlingen uit te leggen dat iedereen hun scheten kan horen.

Papa verkoopt 4-jarige dochter aan andere mannen – Bekijk nu straf van de rechter