in ,

Zijn eerste vrouw verliet hem omdat hij te “lelijk” was. Vandaag heeft ze daar spijt van …

Zijn lichaam is dat van een normale man. Maar zijn gezicht lijkt meer op een masker. Op deze manier kwam Godfrey Baguma 47 jaar geleden ter wereld. En in een land waar mensen met een beperking nog meer problemen hebben dan op andere plaatsen in de wereld. En in Oeganda is er geen enkele staatssteun voorzien.

Godfrey kreeg de bedenkelijke titel “lelijkste man van Oeganda”. Maar het verhaal van deze man zal je sprakeloos maken.

Ondanks al zijn problemen bleef Godfrey altijd optimistisch en groeide hij op tot een gelukkige man. Hij trouwde met een mooie en jonge vrouw en uiteindelijk werd zijn echtgenote ook zwanger. Maar vier jaar lang wilde de familie van haar hem niet leren kennen en zeiden ze voortdurend dat ze hem moest verlaten.

Lees ook  “Ik word aangeklaagd omdat ik beelden deelde van leraren die een speciaal kind mishandelden”

Tijdens de zesde zwangerschapsmaand liet zijn vrouw hem dan toch zitten. Twee maanden later keerde ze terug. Maar wat hij te zeggen heeft, is ronduit geniaal: “Kijk, ik heb mijn uiterlijk niet gekozen. Als dat een last voor je is, ben je vrij om te gaan.” En dat is ook wat de vrouw dan definitief zal doen.

Dankzij zijn vastberadenheid en eeuwig optimisme buigt hij nooit het hoofd, zelfs niet als hij vernam dat zijn vrouw hem ook nog eens bedrogen had. Hij schraapt de stukjes van zijn gebroken hart samen en uiteindelijk vond hij de vrouw van zijn dromen, Kate Namanda. Met twintig lentes is ze niet alleen mooi en jong, maar met haar zou hij acht prachtige en gezonde kinderen krijgen. Maar dat is nog niet alles!

Lees ook  Haarverf bevat 5000 soorten kankerverwekkende stoffen! Gebruik dit alternatief

Maar niet ondanks zijn uiterlijk, maar dankzij zijn verschijning is hij succesvol geworden in het leven. Het klinkt ongelofelijk maar toch is het zo. Godrey Baguma geeft concerten en realiseert zijn jeugddroom: nu is hij zanger!

Dat heb je goed gelezen. Wie deze man vroeger uitlachte, heeft daar nu ontzettend veel spijt van. Zijn artiestennaam is “Sebabi”, wat in zijn taal “de lelijkste van allemaal” betekent. Hij heeft al heel wat platen opgenomen met bekende Oegandese sterren en bracht onlangs zelfs zijn eerste video op de markt.

DEEL deze inspirerende man met je vrienden!

Deze moeder filmt stiekem de tandarts van haar zoon als ze beseft dat er iets niet in de haak is.

Deze vrouw voedert haar eigen partner 12 keer per dag met haar eigen moedermelk. Wat ze daarvoor opgegeven heeft, is absurd.