in

Zijn hond overleed na een dagje strand – nu wil hij andere baasjes waarschuwen niet dezelfde fout te maken

Helaas weet Chris Taylor dit nu maar al te goed, nadat hij zijn geliefde vriend O.G. deze zomer kwijtraakte. Ze waren op een strand in de buurt van Tampa, Florida om te zwemmen. Maar op dat moment wist Chris nog niet dat het allemaal zou eindigen in een tragedie.

Later die dag merkte Chris dat zijn hond een beetje duizelig en gedesoriënteerd leek. Hij had ook diarree. O.G. werd steeds zieker totdat hij uiteindelijk gedwongen werd om te worden ingeslapen.

Lees ook  Dodelijke kattenziekte duikt op in Nederland

“Het voelt nog steeds surrealistisch,” zei Taylor. “Het voelt niet als de realiteit. Ik [moet] daar grip op krijgen en beseffen dat het echt is en dat hij weg is. ”

Volgens dierenarts Dr. Melissa Webster reageert elke hond anders op zoutwatervergiftiging, waardoor het moeilijk te controleren is.

“Toen ik mijn puppy voor de eerste keer naar het strand bracht, was ik er letterlijk maar 10 minuten. Hij dronk het alsof het water in het zwembad was. Dus voor hem was 10 minuten meer dan genoeg, “vertelde ze aan Fox News.

Lees ook  De vrouw klampt zich urenlang huilend aan haar paard vast. Maar wat de boer dan doet, brengt op het laatste nippertje de redding.

Haar advies: neem gewoon veel drinkwater mee naar het strand voor je hond en beperk hun tijd in de zee.

DEEL deze belangrijke informatie alstublieft verder, zodat geen enkele hond meer wordt beïnvloed door een dergelijk tragisch en te voorkomen lot. Rust in vrede, O.G.

Bizar, zo zag Temptation Ayleen eruit vóórdat ze haar gezicht liet verbouwen:

Dochter filmt het emotionele moment waarop haar moeder met dementie haar herkent