in ,

Zijn slokdarm heeft een gat van 2,5 centimeter! Hij had het niet moet ETEN!

Een 47-jarige man uit Amerika heeft een gat van 2,5 centimeter in zijn slokdarm overgehouden aan het eten van één van de heetste pepers ter wereld. De man deed mee aan een eetwedstrijd waarbij hij een hamburger met de gepureerde peper bhut jolokia achterover moest werken. De bhut jolokia is één van de heetste pepers ter wereld!

Na het eten van de hamburger kreeg de man enorm buikpijn en moest hij meerdere malen kokhalzen en overgeven. Dit gebeurde zo vaak, dat er uiteindelijk een gat in zijn slokdarm ontstond, aldus de artsen.

Lees ook  Yolanthe poseert in álleen een visnetje voor fijn kiekje!

Door een tube ademen
In het ziekenhuis kwamen de artsen erachter dat het gat in zijn keel zo’n 2,5 centimeter groot was geworden. In de buik van de man had zich ,,een mix van hamburgers, uien en ander groen materiaal” opgestapeld. De patiënt lag na een operatie uiteindelijk 23 dagen in het ziekenhuis. Hij kreeg al die tijd beademing en voedsel via een slangetje.

Lees ook  Zien: is Meghan Markle dan toch zwanger?

SONY DSC

Heetste pepers ter wereld
De bhut jolokia is één van de heetste pepers ter wereld en komt vooral voor in het gebied Asssam in India. De chilipeper heeft een score van 855.000 op de scovilleschaal, de graadmeter voor de heetheid van pepers en sauzen. Ter vergelijking: tabasco heeft een waarde van tussen de 2.500 en 5.000.

Haarverf bevat 5000 soorten kankerverwekkende stoffen! Gebruik dit alternatief

Oude, blinde vrouw dacht dat haar zoon 20 jaar geleden het huis uitgetrokken was, maar krijgt nu schokkend nieuws te horen.