in

Zo maak je 3d sneeuwvlokken van papier. Leuk voor op het raam of in de kerstboom!

Ben je nog op zoek naar een leuk en creatief ideetje voor de kerst? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wij hebben namelijk een leuk ideetje gevonden dat je alleen of samen met je (klein)kinderen kunt maken. Of het nu 24 december of 24 juli is, deze sneeuwvlokken zijn prachtig en heel eenvoudig te maken; je hebt alleen maar paar velletjes A4 papier, lijm, een meetlat, een schaar, een nietmachine en een pen nodig.

Lees ook  JONGEN (15) PLEEGT ZELFMOORD NA PESTERIJEN OP SCHOOL

Omdat ze zo mooi en simpel zijn is het altijd leuk om papieren sneeuwvlokken te maken, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Je kunt eventueel ook 3D sneeuwvlokken van knutselkarton maken, die zijn sterker. Maar ze zijn moeilijker te knippen, dus ze zullen misschien niet helemaal symmetrisch worden.

In het onderstaande filmpje wordt stap voor stap uitgelegd hoe je 3 vellen A4 papier transformeert tot prachtige 3D sneeuwvlokken.

Lees ook  Auto rijdt met volle vaart hond Saartje dood op verboden bospad: ‘Ik heb het beeld nog steeds op mijn netvlies’

VIND JIJ DIT EEN LEUK IDEETJE EN BEN JE VAN PLAN OM DEZE SNEEUWVLOKKEN ZELF TE GAAN MAKEN, VERGEET DIT IDEETJE DAN NIET TE DELEN MET ALLE CREATIEVELINGEN OP FACEBOOK!

Wat iedereen die van iemand met ADHD houdt moet weten!

Moeder en drie kinderen sterven in een verschrikkelijk auto-ongeluk