in

Zo rijk is André Hazes. Bizar!

André droomt van een villa met oprijlaan, maar is deze niet allang in zicht? We onderzochten laatst al wat de volkszanger verdient met een optreden en dat was niet mis, maar het totale vermogen van Hazes blijkt ook een behoorlijk centje te zijn.

6.5 miljoen
Na het overleden van zijn vader André Hazes, was er zo’n 6.5 miljoen euro te verdelen. Daarvan heeft zijn moeder Rachel de helft gekregen en de kinderen ieder een kwart. Dat kregen ze niet onmiddellijk: pas op hun 21ste verjaardag kwam het geld vrij. Dit bedrag was toen inmiddels aardig opgelopen, omdat er na de dood van André aardig wat platen waren verkocht. De royalties stroomden daarmee binnen.

Lees ook  Studente biedt agent aan bekeuring ‘in natura’ betalen

13 avonden per maand
Zelf staat André Junior zo’n 13 avonden per maand op het podium. Dat is niet mis! Per half uur verdient hij daar ongeveer 8.000 euro mee en soms doet hij wel drie optredens per avond. Een klein rekensommetje leert ons dat dat zo’n 100.000 euro per maand is.

Lees ook  Het slimme bed van Ford rolt egoïstische dwarsliggers terug op hun eigen kant van het bed

Haal je daar nog belastingen vanaf, dan zit het Hazes-telg op vijf ton per jaar van alleen al zijn optredens. Al dat harde werk betaalt zich dus goed uit.

Droombaan alert: Netflix wil je geld betalen om films te kijken

7 signalen dat je een gezonde relatie hebt…