in

Zo schattig: Roxeanne Hazes deelt eerste beelden van de echo van de baby

De baby is al duidelijk te zien op de echo
Vorige maand maakte Roxeanne Hazes (25) bekend dat zij en haar vriend, Erik Zwennes, hun eerste kindje krijgen. Wanneer Roxeanne precies is uitgerekend, is nog niet bekend. Wel houdt ze haar trouwe fans graag op de hoogte van haar zwangerschap. Zo plaatste ze onlangs de eerste foto van haar babybuik.

En nu is het tijd om de eerste bewegende beelden te zien van het kleine wondertje in haar buik.

Troste ouders
De trotsheid van dit jonge stel straalt van de beelden af. De allereerste beelden van de echo deelde Roxeanne onlangs op Instagram. Met name het kleine, schattige neusje van de kleine baby trekt de aandacht in de video. Roxeanne zegt dan ook bij de beelden: “Dezelfde neus als ome André!” Daarnaast is ze nogal verbaasd over de grootte van de voetjes van de baby. Bij een van de twee video’s zegt ze: “Het kind heeft een stel grote voeten.”

@erikzwennes ❤???

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Familiebanden
Wat precies het geslacht is van de jonge spruit is vooralsnog niet bekend. Vorig jaar maakte de zangeres bekend dat ze helaas een miskraam heeft gehad. Hoe cliché het misschien ook klinkt, het stel vindt het het belangrijkst dat het kindje gezond is. Voor broer André Hazes Junior betekent dit dat hij er binnenkort een klein neefje of nichtje bij heeft. Al langere tijd verloopt het contact tussen André en zijn zus moeizaam. Hopelijk lukt het, omwille van de kleine kinderen, de strijdbijl tussen de familieleden te begraven.

Lees ook  ’Nieuwe plan voor stikstofcrisis: maximaal 70 km/ op snelweg’

Ben je verkouden? Dít zegt de kleur van je snot over je gezondheid

Om déze reden moet je nooit met je benen over elkaar zitten als je haar wordt geknipt…