in

Zo zien de twee kinderen van Britney Spears er nu uit

Britney Spears heeft twee zoons van 12 en 13 jaar
Dat de Amerikaanse zangeres Britney Spears (37) zo nu en dan op een opvallende manier in de media verschijnt, is vast niets nieuws. We hebben echter al enige tijd niet veel meer van haar vernomen, maar ze deelde onlangs een bijzonder kiekje op haar Instagram. Ze is met haar twee zoons in Disneyland en deelt hier een paar gezellige foto’s van.

Britney deelt vrijwel nooit foto’s van haar twee zoons.

Kinderen Britney Spears
Britney Spears heeft twee zoons, Sean van 13 en Jayden van 12. De poplegende deelt regelmatig een sexy kiekje van haarzelf op Instagram, maar haar gezin probeert ze waar mogelijk zoveel mogelijk buiten de media te laten. Vele fans reageren dan ook ‘geschrokken’ van hoe de kinderen van Britney gegroeid zijn de afgelopen tijd.

Lees ook  Homostel zet video van scheldpartij en bedreiging online

Nooit op de foto
De zangeres legt onder de foto uit hoe het kan komen dat mensen ‘schrikken’ als ze de foto’s van haar twee jongens op Instagram zien. “Mijn jongens vinden het normaal gesproken niet zo leuk om op de foto te gaan”, legt Britney uit. “Daarom vond ik het des te leuker dat ze nu een keer ja zeiden!” Hieronder zie je een aantal foto’s van het uitje met de familie Spears.

Lees ook  Dennis Schouten zwaar mishandeld - De foto's

Verleden
Haar twee kinderen kreeg Britney samen met haar ex-man Kevin Federline. De twee trouwden in 2004, maar dit bleek van korte duur te zijn, want Britney vroeg in 2006 de scheidingspapier al aan. Dit was twee maanden nadat haar jongste zoon Jayden was geboren.

Dit is hoe de vrouw van ex-nieuwslezer Philip Freriks eruit ziet

Moeder wil dat 14-jarige dochter plastische chirurgie ondergaat omdat ‘lelijke mensen nergens komen’