in

Zó ziet Baby uit Dirty Dancing er nu uit

Och, wat wilden wij in 1987 allemaal graag in de schoenen van actrice Jennifer Grey staan: de mooie krullenbol die Baby speelde in Dirty Dancing en zichzelf in de armen van Patrick Swayze mocht werpen. 29 jaar later is de actrice vrijwel onherkenbaar.

Jennifer Grey werd bekend bij het grote publiek door haar hoofdrol als Frances ‘Baby’ Houseman in Dirty Dancing. Met haar bos krullen en karakteristieke neus had ze alles in zich om een superster te worden. En ze was in die tijd ook nog eens verloofd met acteur Johnny Depp! Maar het liep allemaal even anders.

Lees ook  Verdrietig Nieuws voor Wendy van Dijk. Sterkte..

Mislukte neuscorrectie
In 1989 onderging Jennifer een neuscorrectie die compleet mislukte. Een tweede operatie moest de schade repareren, maar na deze operatie was haar gezicht totaal onherkenbaar. Zelfs goede vrienden herkenden haar nog amper.

Jennifer Grey in een televisieshow in augustus 2016.

Grootste fout
Jennifer noemt haar neuscorrectie ‘de grootste fout uit haar leven’. Ze denkt dat haar carrière in het slop is geraakt door de plastische chirurgie. “Ik ging de operatiekamer in als een celebrity en kwam er uit als een onbekende”, zei ze ooit over de operatie. “Het was de neuscorrectie from hell. Ik zal altijd die actrice zijn die ooit beroemd was, maar die nu door niemand meer herkend wordt door haar neuscorrectie.”

Lees ook  Iemand noemde dit meisje “dom” omdat ze met tarantula’s speelde. Dan zagen ze haar achternaam.

Gastrolletjes
Na de operaties kreeg Jennifer geen grote filmrollen meer aangeboden. Ze speelde nog wel gastrolletjes in series als Friends en House. Met Johnny Depp is het trouwens niks geworden. Jennifer trouwde in 2001 met acteur Clark Gregg. Samen kregen ze een dochter, Stella. Het dirty dansen is Jennifer nooit verleerd: in 2010 deed ‘Baby’ mee aan de Amerikaanse Dancing with the Stars. Ze won!

13-jarige jongen bouwt ‘tiny house’, de binnenkant ziet er geweldig uit!

Nieuwe informatie ! Lichaam Anne Faber vermoedelijk verborgen in Zeewolde !