in

Zo ziet de vrouw van Matthijs van Nieuwkerk eruit

Matthijs van Nieuwkerk is al jaren een van de vaste gezichten op televisie. Toch weet hij zijn privéleven goed gescheiden te houden. Over zijn vrouw, Karin van Munster, is niet veel bekend.

Matthijs is al jaren samen met zijn Karin, maar wanneer het koppel precies in het huwelijksbootje is gestapt is niet bekend. Karin werkt als freelance journaliste.

Matthijs en Karin hebben samen twee kinderen, zoon Kees (die een relatie had met Carice van Houten) en dochter Jet.

Zij maakte vorig jaar de serie ‘Niet gezond meer’ over de eetproblemen die ze had vanaf dat ze 16 jaar oud was.

Lees ook  Last van tranende ogen? Vijf tips om er iets tegen te doen

Womanizer
Hoewel de presentator al jaren getrouwd is, staat hij bekend als een ‘womanizer’. In het TV-programma ‘5 jaar later’ erkent de presentator vorig jaar een losbandig leven te hebben geleid.

‘Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan. Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand.

Dat heb ik moeten dresseren, uiteraard, anders kun je niet leven, anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in het gezin waar ik deel vanuit maak, en dat wilde ik graag.’

Lees ook  Met je hond in bed slapen smerig? Bekijk hier 7 goede redenen waarom je beter met jouw hond in één bed kunt slapen!

Huwelijkscrisis
Het huwelijk van Matthijs en Karin gaat niet altijd over rozen. In 2007 waren de twee een korte tijd uit elkaar. Vijf jaar geleden leek het huwelijk ook in zwaar weer te verkeren.

De presentator werden maanden gezien zonder zijn trouwring. Overspel is de waarschijnlijke reden van de huwelijkscrisis Een woordvoerder van Matthijs gaf destijds geen commentaar op de geruchten.

Slechts bepaalde mensen kunnen het verborgen dier zien – ben jij zo’n bijzonder iemand?

Blind 6-jarig wonderkind leerde zichzelf pianospelen en werd internetster.