in

Zó ziet het schattige jongetje uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ er 13 jaar later uit

Herken jij hem nog?
Het is een jeugdfilm uit 2005 die vele harten heeft gestolen: Charlie and the Chocolate Factory. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ronald Dahl in 1964. Het is al 13 jaar geleden dat de film uitkwam en toen we dit hoorden voelden wij ons even best wel oud. Helemaal toen we zagen dat het schattige jongetje dat ‘Charlie’ speelt in de film inmiddels al 25 jaar is!

De rol van Charlie Bucket werd destijds gespeeld door acteur Freddie Highmore.

Golden Globes
De meesten zouden het toen 11-jarige jongetje dat Charlie speelde in de film direct herkennen. Toch is hij de afgelopen 13 jaar behoorlijk veranderd. En of hij al die tijd heeft stil gezeten? Dat zeker niet! Freddie heeft na al die jaren meerdere grote rollen op zijn naam staan. Freddie was genomineerd in de categorie ‘Best Actor in a Television Series Drama’ voor zijn rol in A Good Doctor en daarom verscheen de acteur dit jaar ook op de rode loper van de Golden Globes.

Lees ook  Meisje van 5 dat coronavirus heeft verslagen, vecht voor haar leven met ziekte van Kawasaki

Bekende rollen
Andere rollen die Freddie naast Charlie and the Chocolate Factory op z’n naam heeft staan, is zijn grote rol in de serie Bates Motel en grote films als The Spiderwick Chronicles en Finding Neverland. Tijdens zijn aanwezigheid bij de Golden Globes kon het internet er niet over uit: Freddie Highmore is ontzettend groot geworden en de meesten kenden hem bijna niet meer terug. Zo schreef iemand op Twitter: “Freddie Highmore is 2 jaar jonger dan ik, maar in mijn hoofd nog steeds 11 jaar.” Ook zijn er mensen die vinden dat hij geen spat veranderd is.

Lees ook  Pijnlijk! Casanova wordt voor het oog van heel Nederland keihard afgewezen

???????? #thegooddoctor next monday!!! I can’t wait #freddiehighmore #drshaunmurphy

Een bericht gedeeld door Freddie Highmore (@_freddiehighmore) op

Wat vind jij? Lijkt Freddie nog steeds op zijn 11-jarige alterego Charlie of is hij toch wel wat veranderd de afgelopen jaren?

De ex-vriendin van koning Willem-Alexander? Die ziet er nu zó uit!

Zweet jij extra als je stress hebt? Dít kun je ertegen doen!