in

Zó ziet Maxwell Caulfield uit Grease 2 er nu uit, hij ziet er nog steeds goed uit!

Het is alweer 35 jaar geleden dat Grease 2 uitkwam, maar we kunnen alle liedjes – ook die uit deel één- nog uit volle borst meezingen. Bovendien vallen we stiekem nog steeds in katzwijm zodra de knapperd Maxwell Caulfield (Michael in Grease 2) op het scherm verschijnt.

Na het succes van de eerste Grease-film in 1978 verscheen een paar jaar later Grease 2 op het witte doek, waarin we kennis maakten met het neefje van Sandy. De ietwat sullige Britse scholier viel als een blok voor de immens populaire Stephanie Zinone. Om haar hart te veroveren veranderende hij in de ‘Cool Rider’ van haar dromen en daarbij werd hij ook de hartendief van diverse Grease-fans.

Lees ook  De vrouw klampt zich urenlang huilend aan haar paard vast. Maar wat de boer dan doet, brengt op het laatste nippertje de redding.

Dankzij zijn rol in Grease scoorde Maxwell nog tientallen rollen in series en films. De acteur is nu 57 jaar oud en acteert nog steeds. Grote kans dat je hem zelfs laatst nog zag in bijvoorbeeld een aflevering van Modern Family, NCIS of Castle. Gezien de acteur ook ouder is geworden, is de kans echter groot dat je hem niet (meteen) herkende. Op dit moment werkt de acteur aan de sci-fi film Axcellerator en kunnen we hem binnenkort bewonderen in de komedie Those Who Wander.

Lees ook  71-jarige vrouw met geweld beroofd

Bekijk hieronder hoe de knapperd er anno 2017 uitziet!

Met die regen zitten ze ze overal: naaktslakken! Met deze makkelijke truc zie je ze nergens meer

Flink lopen zweten in je schoenen? Zo haal je nare geurtjes eruit!