in ,

Zoals deze supermarktmanager een arme moeder behandelde, heeft de verkoper diep geraakt.

Deze jonge supermarktwerknemer heeft zo’n ontroerend verhaal, dat hij het gewoonweg moest delen met het internet. Op het internet-platform Reddit vertelt hij zijn verhaal, wat allen diep raakt.

“Laat ik jullie eerst maar wat over mijn baas vertellen. Hij is ongeveer 1.90 meter lang en breed gebouwd. Dat is de reden waarom de meeste mensen zich geïntimideerd voelen door hem. Maar in dit verhaal heeft hij me bewezen, dat hij eigenlijk een heel aardige vent is.

Ik werkte nog maar 7 maanden in de supermarkt, toen er op een dag een vrouw met 2 kinderen binnen kwam. Een van hen was ongeveer 2 jaar en de ander 5 jaar oud. Haar moeder leek op een of andere manier bang. Haar haar was onverzorgd en ze keek alsof ze op zijn minst een paar dagen slaap had gemist. Ze kwam gelijk naar me toe en vroeg naar de eigenaar. Ik riep hem en zag de twee met elkaar praten. Aangezien het niet druk was in de winkel kon ik vanaf mijn plek hun gesprek horen. Ze vertelde mijn baas dat ze afkomstig was uit een naburige stad en dat ze haar gewelddadige man had verlaten. Dankzij de hulp van een vriend kreeg ze een appartement, maar ze had niets te eten en dus vroeg ze om hulp.

Lees ook  Je longen schoonmaken! Met deze tips kom je al een heel eind.

Mijn baas aarzelde geen moment en vertelde haar, dat ze een winkelwagen kon pakken, deze vol mocht laden met eten en dat ze zich dan bij mijn kassa kon melden. Ongeveer een half uur later kwam ze bij mijn kassa en zei mijn baas, dat ik alles zoals gebruikelijk moest scannen.

Vervolgens trok hij zijn portemonnee en betaalde voor alles uit eigen zak! Hij vroeg dan aan de vrouw of ze nog even kon wachten en nam me mee naar zijn kantoor. We zaten in zijn kantoor en hij vroeg me om de aankopen naar hun auto te dragen en haar vervolgens een briefje te geven, wat hij zojuist had geschreven. Ik deed het omdat het me gevraagd werd en toen de vrouw het briefje begon te lezen barstte ze in huilen uit. Toen ik haar vroeg of alles in orde was, gaf ze me zonder woorden het briefje. Ik kan het nog steeds nauwelijks geloven, maar er stond duidelijk dat mijn baas het erg naar vond wat ze nu mee moest maken. Bovendien mocht ze een paar dagen later langs komen als ze werk nodig had, omdat hij nog een plek voor haar vrij had. Ook de kinderopvang was geen probleem, want daar zou hij zelf voor zorgen.

Lees ook  Oma gaat doosje theezakjes kopen, maar komt met iets gênants thuis.

Natuurlijk stond ze een paar dagen later opnieuw in onze winkel, werd ze onze collega en werkt nog steeds bij ons! Het is een van de aardigste vrouwen die ik ken en dit verhaal is slechts één voorbeeld van de reden waarom ik hou van de winkel waarin ik dus werk!”

super-markt1
Wauw, wat een verhaal! Zo’n baas willen waarschijnlijk de meesten van ons wel hebben. Fijn dat er nog echte mensen met een hart zijn!

De getraumatiseerde hond legt zich bij de baby te slapen. Wat er dan gebeurt, doet het internet ontploffen van schattigheid.

Papa maakt een foto van zijn kleine meid, maar kijk wat er gebeurt als hij uitzoomt! Dit heb ik nog nooit gezien!