in

Zoon haalt ultieme verjaardags prank uit bij vader – zet zijn telefoonnummer op gigantisch billboard

Verjaardagen zijn altijd speciale gelegenheden die het verdienen om gevierd te worden. Of je nou 16 of 55 wordt, het is een speciale dag voor jou, waar je vrienden, familie en andere geliefden geschenken geven. Tenminste, dat is de gebruikelijke formule die de meeste mensen volgen.

Anderen houden ervan om een ​​beetje anders te zijn bij het vieren van de verjaardagen van hun dierbaren, en twee jonge mannen besloten de grote dag van hun vader te eren met een grap.

Chris Ferry, die in Atlantic City, New Jersey woont, was verbaasd toen hij wakker werd op zijn 62e verjaardag, 16 maart 2019, en het ene willekeurige telefoontje na het andere kreeg. De mensen aan de telefoon waren totale vreemden voor Ferry, en sommigen van hen belden van zo ver weg als Europa en Afrika!

Lees ook  Uitgeputte mama maakt baby telkens wakker als hij hoest. Dan onthult ze op Facebook waarom ze zo bezorgd is

Het vreemdste van alles was dat de vreemden allemaal schenen te weten dat het de verjaardag van Ferry was. Ze wensten hem een ​​gelukkige dag, terwijl anderen zelfs belden om hem te laten weten dat ze dezelfde verjaardag hadden of dat er iets speciaals met hen was gebeurd op dezelfde dag in het verleden.

Grappen uithalen is een beetje een traditie voor de familie Ferry. Telkens wanneer ze samen in restaurants dineerden, bedrogen Chris en Mike de obers en zeiden dat het hun verjaardag was, ook al was dat niet het geval, gewoon om te zien wat er zou gebeuren.

Lees ook  VIDEO. Meisje hangt anderhalve minuut vast aan deur van rijdende lijnbus

Deze grap was absoluut de gekste die ze ooit hebben getrokken en ook de duurste! Het kostte Mike en Chris $ 2.000 om het bericht op het billboard te krijgen.

Er stond eenvoudig: “Wens mijn vader een gelukkige verjaardag. Liefs, je zonen. ‘En had een foto van meneer Ferry naast zijn telefoonnummer. Hun vader kreeg maar liefs 1000 telefoontjes die dag!

Golden Retriever-ouders waken over pasgeboren puppy’s en de beelden zijn prachtig

Ex On The Beach Esmee heeft een nieuwe vriend en hij heet Jeroen Noens