in

Zoon wil teken van zijn vader in de hemel: Wat gebeurt aan het graf laat iedereen in tranen

Broers Mylan en Mason, 5 en 8 jaar oud, liggen gezellig naast elkaar onder een lakentje op een heldere herfstdag. Maar helaas zijn ze niet aan het genieten van het mooie weer. De jongens bezoeken hun papa’s graf voor de eerste keer, en wanneer de mama haar camera bovenhaalt, gebeurt iets wat hen voor altijd zal bij blijven.

De vader van de jongens, Afred Brazel, was pas 37 toen hij zijn strijd tegen kanker verloor. Het gebeurde allemaal erg snel. Vijf maanden na de kankerdiagnose te krijgen, stierf Alfred.

De hele familie stond hem bij in zijn strijd tegen kanker. De jonge jongens begrepen hoe ernstig de situatie was, en weken geen moment van de vader zijn zijde, op doktersbezoeken, tijdens de moeilijke dagen. Altijd lastig.

De jongens kunnen hun vader voelen
Hoewel de jongens goed om gingen met de situatie, beschermden Alfred en zijn vrouw Kait hun zonen van de pijn en het leed, zo vaak ze konden, om mooie momenten te hebben als familie.

Lees ook  China huilt na dood straatarme en broodmagere studente (24): 'Ze leefde op 25 cent per dag’

“We bekeken het nooit als een triestig iets. We leefden als familie, en leefden elke dag alsof het onze laatste was,” zei Kait.

Ondanks het zware gevecht van de familie was de kanker van Alfred ongeneesbaar. Op de rit onderweg naar de ceremonie vocht Kait tegen de tranen.

Broers Mylan en Mason verlangden om terug hun vader te zien. Ze wilden een teken van hem en wilden zijn aanwezigheid voelen. Toen ze hun vader zijn graf bezochten praatte Mason over zijn zwemwedstrijd terwijl kleine broer Mylan over zijn Halloweenfeestje sprak. Maar er gebeurde iets anders: de 5-jarige zei dat hij zijn vader kon ‘voelen’.

Lees ook  Lerares zorgt voor pasgeboren broertje van leerling terwijl zijn gezin van corona herstelt

Liefdevol moment
Net toen de familie het kerkhof wou verlaten, zei de 5-jarige dat hij nog iets klein moest doen, en toen gebeurde iets fantastisch.

Mylan wandelde naar voor en gaf de grafsteen een knuffel, om zijn vader een laatste vaarwel te wensen.

Grote broer Mason had ook een sterke connectie met zijn vader.

“Mason herinnert nog veel over zijn vader, en hij leert zijn kleine broertje de vele dingen die zijn papa hem heeft geleerd,” zei Kait.

Een dierbare verliezen is een van de ergste gevoelens ter wereld, maar we mogen nooit vergeten dat ze altijd in onze harten blijven.

Deel dit ontroerende verhaal met je naasten op Facebook en toon iedereen dat je nooit alleen bent.

Bizar: vrouw ondergaat borstvergroting en eindigt met 4 b*rsten

Opnieuw Nederlandse tiener vermist: grote zorgen om Anouk (19)