in ,

Zorgverzekeraar KAPT ERMEE: Zieke Yigit aan zijn lot overgelaten?

Yigit is een 7 jarige jongen en vecht al drie jaar tegen een zeer zeldzame en agressieve vorm van kinderkanker, genaamd Neuroblastoom. Na een langdurige behandeling in het Prinses Maxima Centrum te Utrecht, ging de situatie van Yigit steeds meer de goede kant op.

Helaas wordt er na medisch onderzoek alsnog onrustige cellen in het beenmerg geconstateerd en volgens de artsen zou Yigit in aanmerking komen voor een behandeling in de Children’s Hospital of Philadelphia in de Verenigde Staten om Yigit een levensreddende behandeling te bieden. Maar de tijd dringt ! Samen met zijn ouders pakt Yigit het geluk stevig vast, maar geluk… daar zit een hoog prijskaartje aan.

Lees ook  Deze man wordt "de man met de gouden arm" genoemd: hij redde het leven van meer dan 2 miljoen kinderen

De ouders van Yigit hebben hun eigen zorgverzekeraar VGZ om een doorverwijzing verzocht ter vergoeding van deze kosten. Op eigen initiatief hebben de ouders telefonisch moeten vernemen dat de ingediende aanvraag voor een doorverwijzing vier weken geleden bleek te zijn afgewezen. In een tijd waar elke seconde telt is dit toch geen juiste manier van handelen? Nogmaals, De hoofdbehandelaar heeft Yigit naar het buitenland verwezen voor een behandeling waarbij Yigit zijn leven kan behouden. De buitenlandse neuroblastoom experts staan klaar om Yigit deze behandeling te geven. Vgz, DE ZORGverzekeraar, weigert echter de behandeling te bekostigen en wijst daarom onze aanvraag af! Yigit heeft deze behandeling zo snel mogelijk nodig, het liefst binnen één maand!

Lees ook  Hoe weet je of je het coronavirus hebt gehad?

Yigit is een energieke jongen die net als zijn leeftijdsgenoten naar school wil gaan, voetballen met zijn vrienden, kortom een normaal leven leiden. In zijn nog jonge leventje heeft Yigit al veel doorstaan, maar er rest nog één laatste stap. Dit kan de familie niet alleen. Hier is hulp van anderen bij nodig!!! De tijd dringt voor Yigit en de behandeling had allang gestart moeten zijn.

LAAT JE STEM HOREN EN ZORG ERVOOR DAT VGZ HAAR BESLUIT ZAL HERZIEN ! Teken de petitie! DELEN = AANDACHT CREËREN!

https://www.change.org/p/zorgverzekeraar-vgz-laat-je-stem-horen-zodat-yigit-delaatstestap-kan-zetten-tot-genezing?recruiter=134923930&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

Ziekenhuis zegt mama dat haar pasgeboren baby dood is. 50 jaar later ontdekt ze dat dit een leugen was.

De teleurgestelde 61-jarige wacht in het restaurant tevergeefs op de genodigden voor zijn verjaardag. Dan staat hij op om de verbaasde restaurantgasten een mededeling te doen.