in

Zou jij nog op date gaan met deze dame als je de rest gezien hebt?

Wie model Sophia Hadjipanteli één keer heeft gezien, vergeet haar nooit meer. Toch zijn het niet alleen haar helblauwe ogen of volle lippen die een blijvende indruk nalaten.

De blondine heeft een indrukwekkend stel wilde zwarte wenkbrauwen die net boven haar neusbrug met elkaar verbonden zijn. Sophia heeft een unibrow en dat weet ze.

  Oude, blinde vrouw dacht dat haar zoon 20 jaar geleden het huis uitgetrokken was, maar krijgt nu schokkend nieuws te horen.

Terwijl het merendeel van de vrouwen ieder ontsierend haartje met een pincet of bezoekje aan het schoonheidssalon laten verwijderen, houdt het Cypriotische model de boel na jaren van epileren tegenwoordig liever zoals het is.

Niet om een of ander rebels statement te maken maar gewoon omdat haar wenkbrauwen nu eenmaal deel uitmaken van wie ze is. “Mijn ouders en broer hebben ook prachtige wenkbrauwen dus ik heb me er als kind nooit vragen bij gesteld”, vertelt ze

  De dokters verwijderen de neus van de vrouw zodat ze kan leven. Hoe ze er nu uitziet, zal een glimlach op je gezicht toveren!

Dit meisje heeft een vraag aan je: “Heb ik een dikke bips in deze broek?”

Bezoeker in de Efteling laat zien hoe je gratis frikandellen kan scoren