in

Zoveel bedpartners heeft Patty Brard gehad

Patty Brard heeft onthuld hoeveel bedpartners zij in haar leven heeft gehad. In haar onthullende boek Patty van Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond vertelt ze echter dat er verschillende mogelijkheden zijn…

Als de schrijvers van het boek vragen hoeveel mannen zij voor Antoine tussen de lakens heeft verslonden, zegt de inmiddels 65-jarige Patty in eerste instantie nog: “Geen idee.”

Maar… “Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.”

Haar allereerste keer is Patty in ieder geval niet vergeten. Ze was veertien of vijftien jaar toen ze haar maagdelijkheid verloor.

“Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

LEES OOK!
Dit is wat blinde mensen ervaren als ze dromen

Ron Brandsteder

Ook wordt het meest smerige gerucht uit de Nederlandse entertainmentindustrie besproken. Ron Brandsteder zou fan zijn van een bepaalde soort s*ks, maar zijn ex-vrouw Patty zegt daar helemaal niets van te weten.

“Als je doelt op dat maar aanhoudende gerucht over poeps*ks, dat is letterlijk en figuurlijk aan mijn neus voorbij gegaan.”

“Ik vind het toch heftig dat dat door Marc-Marie Huijbregts in Ranking the Stars weer aan mij werd gelinkt,” vervolgt ze.

“Sinds een jaar of twee hoor ik dat verhaal met enige regelmaat terug. Maar denken mensen nou serieus dat ik zoiets…? Doe normaal. (…) Noem het gerust een ontlastende verklaring.”

LEES OOK!
Klopt het sterftecijfer door corona in Nederland nu wel of niet?

Patty vertelt in haar boek ook eindelijk alles over het Brazes-incident op haar eigen bruiloft. Dit kan je lezen via deze link.

Maak kans

Jij maakt bij Shownieuws kans op een exemplaar van het boek Patty! Shownieuws sprak in februari nog met Patty over haar nieuwe boek: “Het boek is een portret geschetst door Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman. Zij hebben mij 15 maanden gevolgd en hebben een portret gemaakt van waarom ik nou zo sterk ben en hoe ik er maar altijd bovenop kom en wat het geheim is achter de 9 levens van Patty Brard.” Het hele interview over haar boek is hierboven te zien.

Nicole (43) uit Oss wordt vermist, vrouw zit in een rolstoel

John de Mol wilde Patty ontslaan als haar gewicht veranderde