in

Zusjes zingen Happy Birthday voor papa, maar let op de baby rechts als hij de kaarsjes uitblaast.

Als kind zijn verjaardagen altijd leuk, ongeacht wie de jarige is! De ballonnen, de taart, het zingen, en het belangrijkste, de kaarsjes uitblazen – elk moment van het feest is gewoon dolle pret!

Toen deze papa verjaarde, verzamelden zijn zes schattige dochters en vrouw rond hem om Happy Birthday te zingen. Alles verliep volgens plan totdat papa de kaarsjes ging uitblazen …

Hoewel we allemaal wel de tekst kennen van “Happy Birthday” kennen weinigen de interessante geschiedenis van het lied. Volgens de legende werd het nummer eind de jaren 1890 geschreven door twee zussen van Kentucky genaamd Patty en Mildred Hill.

Lees ook  Opvallende carrièreswitch voor Rob Geus

In plaats van het lied te zingen tijdens verjaardagen, was het oorspronkelijk bedoeld om mensen in de ochtend te verwelkomen. De overgang van “good morning to you” naar “happy birthday to you” is niet goed gedocumenteerd, maar er verstreken nog eens 30 jaar voor de verjaardagsversie voor het eerst werd opgenomen.

Het was componist Robert H. Coleman die voor het eerst gewag maakte van de tekst “Happ Birthday.” Nu wordt het nummer vrijwel op elke verjaardag gezongen – gevolgd door het uitblazen van de kaarsjes natuurlijk!

Lees ook  Man bedenkt onderbroek die ervoor zorgt dat je scheten niet meer stinken

Dus toen de familie klaar was met zingen, keken de meisjes angstvallig toe hoe papa de kaarsjes zou uitblazen. Met een zachte puf, blies hij ze in een keer allemaal uit.

Hij had geen idee dat de meisjes zo’n krachtige reactie zouden hebben. Het is tegelijk schattig en hilarisch.

Bekijk het vertederende moment hieronder en DEEL dit met iedereen die vandaag een glimlach kan gebruiken!

4-jarige diep teleurgesteld als hij te horen krijgt dat hij de hond niet mag adopteren. In plaats daarvan komt hij op een briljant idee.

1-jarige Siamese tweelingen mogen voor het eerst naar huis na succesvolle 11 uur durende scheidingsoperatie.