in

Zwaarlijvige man begint elke dag te wandelen – 1 jaar later is hij 90 kilo lichter

We kennen dat gevoel wellicht, dat we op een punt zijn gekomen in het leven waar we verandering nodig hebben.

Of je nu gewicht wil verliezen, een slechte gewoonte wil afleren, of wil verhuizen naar een nieuwe plaats, een beslissing maken is niet gemakkelijk. Maar van zodra je de knoop hebt doorgehakt, voel ik dat het de juiste keuze was.

Vance Hinds woog 215 kilo toen hij inspiratie kreeg om zijn leven te veranderen. Hij begon elke dag te wandelen en begon aan yoga te doen. Een jaar later is hij een andere man, en gezond en gelukkig.

Een van de meest populaire nieuwjaarsvoornemens is beginnen met sporten. Veel mensen willen het jaar gezond inzetten en dus is naar de gym gaan een populaire keuze.

Maar net zoals bij alle andere dingen, kan het lastig zijn om deze voornemens om te zetten in de realiteit.

Dat is precies waarom ik het verhaal van Vance Hinds wil vertellen. De man is een inspiratie voor veel mensen overal ter wereld.

Woog 215 kg
Vance, een Amerikaan, woog op een bepaald moment 215 kilo. Hij had moeite om te bewegen, en zelfs de kleinste dagelijkse taken werden bleken onmogelijk.

Vance had niet alleen veel problemen in zijn dagelijkse leven, hij worstelde ook met overwicht. Zijn vrienden en familie maakten zich ernstig zorgen om zijn gezondheid en vooral, om zijn hart.

Hij besloot om te veranderen, en had een ambitieus plan voor ogen.

Gewicht verliezen moeilijk
Vance is grote fan van de Amerikaanse komiek Bert Kreischer. Via zijn social media publiceerde Vance een video waarin hij mensen uitdaagde om “ja” te zeggen tegen dingen in het leven, wat het ook was.

Lees ook  Maak kennis met de tiener die na amper 2 weken daten, trouwde met 72-jarige dame.

Vance koos ervoor om deze uitdaging aan te gaan. En voor hem betekende dat, vermageren.

Vance downloadde enkele social media apps en publiceerde zijn eigen video die hij deelde met komiek Bert Kreischer. Hij vertelde dat hij via hem inspiratie kreeg om zijn leven te veranderen.

“Als jij het kan, dan kan ik het ook”
Net zoals Kreischer wilde Vance beginnen met wandelen en wilde hij vermageren. “Als jij het kan, dan kan ik het ook,” zegt Vance in de video.

Op 19 november 2017 plaatste Vance het filmpje en deelde hij het met de wereld. Toen woog hij maar liefst 215 kilo.

Samen met zijn enkele makkers begon Vance elke dag te sporten. Hij was vastbesloten om de uitdaging aan te gaan en zes weken nadat hij was begonnen aan zijn uitdaging, ging hij op de weegschaal staan.

Wat hij vaststelde was schokkend. Hij had niets verloren van gewicht, en was zelfs een kilo bijgekomen.

Wandelen en yoga
Veel mensen dachten dat Vance zou opgeven na het ontgoochelende resultaat. Neen. Dat was het allerlaatste wat hij zou doen.

Hij zou verdergaan met de uitdaging en niets kon hem stoppen. En toen gebeurde er iets ongelofelijk.

Meer en meer mensen hadden over zijn verhaal gehoord en week na week begonnen meer mensen samen met hem te joggen. Met zoveel mensen achter hem werd Vance zijn motivatie groter en groter.

Een week later was hij al vier kilo lichter. En in maart, nauwelijks vier maanden na de uitdaging, was hij al 34 kilo kwijt. Allemaal dankzij veel wandelen, yoga en een strikt dieet.

Lees ook  Tragedie van sociaal experiment waarbij drielingen bij hun geboorte van elkaar werden gescheiden.

Een jaar later was Vance al 90 kilo kwijt en was hij nog maar een schim van wie hij ooit was. Hij was zelfs moeilijk te herkennen.

Veel gezondheidsvoordelen
Wandelen is een geweldige manier om te beginnen met bewegen.

Je kunt niet alleen veel vermageren, maar wandelen heeft ook vele gezondheidsvoordelen. In combinatie met een strikt dieet en een goede nachtrust vermijd je zo ook doktersbezoeken.

Volgens onderzoekers zijn er verschillende gezondheidsvoordelen verbonden aan elke dag wandelen. Je verbetert je zicht, het helpt tegen glaucoom en verbetert de spijsvertering.

Inspiratie voor velen
Dankzij komiek Bert Kreischer en de steun van vele vrienden, familie en onbekenden, slaagde Vance erin om zijn leven te veranderen.

Hij kreeg steun wanneer hij dit het meest nodig had. Maar boven alles, was hij de enige die besloten had om te veranderen.

Vance is op dit moment een inspiratie voor miljoenen mensen. Het bewijst nog maar eens dat echt alles mogelijk is.

Je leest het goed. Alles is mogelijk, ook al lijkt het eerst onmogelijk. Je moet het gewoon echt willen.

Hij heeft nu ook zijn eigen YouTube kanaal waar je zijn hele weg kunt volgen. Klik op deze link om hem te volgen.

Vance is op dit moment een inspiratie voor miljoenen mensen. Het bewijst nog maar eens dat echt alles mogelijk is.

Je leest het goed. Alles is mogelijk, ook al lijkt het eerst onmogelijk. Je moet het gewoon echt willen.

Hij heeft nu ook zijn eigen YouTube kanaal waar je zijn hele weg kunt volgen. Klik op deze link om hem te volgen.

Aannemer sloopt muur te veel: buurman staat n*akt in badkamer

Vrouw omgebracht in Limburgs dorp Bunde