in

Zwanenjongen geschopt door jogger en sterft aan verwondingen, “Mijn hart bloedt”

Een zwanenjong werd in Londen door een jogger geschopt en stierf later aan zijn verwondingen. Het incident heeft wereldwijd woede veroorzaakt!

Dit is absoluut geen ‘Ongelooflijk’ artikel, of het moet over een ongelooflijke idioot gaan. Echter, het is belangrijk om ook te berichten over de verschrikkelijke gebeurtenissen in de wereld, om dit te belichten.

Op deze manier sluit niemand zijn ogen voor het leed dat dieren ondervinden en kan er beter voor hun rechten worden gevochten.

Engelstalige media, waaronder The Animal Rescue, berichtten over een gruwelijk incident dat ertoe leidde dat zwanenjongen stierf, omdat hij door een jogger werd geschopt.

Lees ook  Pitbull overlijdt nadat hij twee jochies van extreem giftige slang redt

Het is onbegrijpelijk waarom iemand dit zou doen. Was het teveel gevraagd om langs het diertje te rennen???

De politie zorgde voor het gewonde vogeltje en bracht het naar The Swan Sanctuary. “We doen alles wat we kunnen, maar het ziet er niet hoopvol uit.

Gelukkig waren er een paar aardige mensen die hem vonden en het incident aan de parkmanagers meldden,” schreven ze op Facebook.

“Mijn hart bloedt. Arm kleintje, hopelijk overleeft hij,” schreef een gebruiker als reactie.

Een paar dagen geleden liet de politie op Twitter weten dat het zwanenjong helaas stierf aan zijn verwondingen. Nu vraagt de politie de hulp in van mensen die de jogger wellicht hebben gezien.

Lees ook  Hond met droevige ogen wordt met al zijn speeltjes bij dierenasiel achtergelaten

We begrijpen echt niet hoe iemand dit een onschuldig diertje aan kan doen. Vreselijk …

NB De reden waarom we dit schrijven is zodat we samen een einde kunnen proberen te maken aan de mis handeling van dieren.

Alleen door bewustzijn kunnen we een verandering laten plaatsvinden. Maar dan mogen we niet zwijgen. We moeten onze stem laten horen en laten zien dat we dit krachtig verwerpen!

Meisje ontvoerd op basisschool door onbekende man

Moeder denkt dat zoontje door wesp is gestoken – als lichaam blauw wordt realiseert ze zich de waarheid