in

Kim Feenstra voelt zich beter dan ooit in haar lichaam en plaatst gewaagde foto’s

Als er iemand is die van haar zwangerschap geniet, is het Kim Feenstra (34) wel. Het was voor het model geen vanzelfsprekende zaak om in verwachting te raken, maar nu ze zwanger is, geniet ze met volle teugen.

“Ik ben nog nooit zo comfortabel met mijn eigen lichaam geweest”. In een nieuwe post op Instagram, maakt Kim duidelijk hoe geweldig ze het vindt om zwanger te zijn.

Lees ook  De jonge vrouw heeft genoeg van haar baas en schrijft deze ontslagbrief. Op het internet worden de woorden uitgebreid gevierd!

Het model voelt zich als een vis in het water in haar lichaam. ‘Ik ben nog nooit zo comfortabel met mijn eigen lichaam geweest’, schrijft ze bij meerdere foto’s waarop we haar groeiende babybuik kunnen zien.

‘Ik vind het fantastisch hoe mijn lichaam nu voor een ander mens zorgt. Een vrouw zijn is simpelweg fantastisch.’

Lees ook  Vader mishandelt verkeerde man voor stalking van zijn dochter

Wereldkampioene Jutta Leerdam ziet er echt lekker uit zonder schaatspak!

Meisje (15) gescalpeerd door bloeddorstige pitbulls.