in

Zwangere moeder gaat naar 24-weekse scan – is bang als ze ‘duivelsbaby’ naar haar ziet staren

Ik kan me de eerste keer dat ik een scan van mijn baby ging bekijken heel goed herinneren.

Ik weet zeker dat elke moeder dat kan. Het is een ongelooflijk trots moment; eentje die perfect uniek is en nog specialer is geworden.

Eén moeder was echter behoorlijk geschrokken toen ze voor haar scan van 24 weken ging en een “duivelse baby” naar haar zag staren.

Iyanna Carrington, uit Richmond, Virginia was opgewonden in afwachting van de 24 weken durende scan van haar baby. Ze kon niet wachten om erachter te komen of haar ongeboren bundel van vreugde een jongen of een meisje was.

Wat ze echter niet had verwacht was een nogal sinister beeld dat op het scherm zou verschijnen. Toch is Iyanna helemaal in de war.

Lees ook  Man vermoordde 2-jarig dochtertje van vriendin door haar 55 keer te slaan omdat ze niet wilde stoppen met huilen.

“Ik heb nog nooit zoiets gezien. Ik ben al zo dol op deze baby, ‘zei Iyanna.

“Ik ging kijken of ze een jongen of een meisje was. Ze toonden haar gezicht en ze zag er normaal uit en toen bevestigde de verpleegster dat ze een meisje was maar dat wist ik al diep van binnen.

“Toen legden ze de scan weer op haar gezicht en keek ze me zo recht aan.

“Ik zei” ze ziet eruit als een geest ” in het kantoor van de dokter en de dokter zei:” Ja, dat is heel normaal “. Ze zag er een beetje gek uit. ‘

Een levensechte baby
Iyanna ging verder met het delen van de foto van haar ongeboren baby op sociale media waar heel veel mensen weigerden te geloven dat de scan echt was.

Lees ook  Deze ex-patiënten hebben corona al gehad: de een ‘ging bijna dood', de ander ‘merkte niks’

Iyanna wordt echter niet afgeschrikt. “De meeste baby’s verbergen zich voor de camera. Ze keek me recht aan en ze maakte me een beetje bang omdat de kamer donker was, ‘zei ze.

“Ik weet niet waarom ze er zo uitzag. Sommige mensen op het internet dachten dat ze nep was maar dat is mijn echte baby daar. ”

Een echte baby is het zeker, ook al ziet ze er een beetje… anders uit.

Alle kinderen zijn gezegend en prachtig. Iyanna’s is niet anders!

Deel dit artikel als je van kinderen houdt!

Zijn vrouw lijdt aan de ziekte van Alzheimer: hij neemt haar elke dag mee naar het werk zodat ze niet alleen thuis is

Demente vrouw uit Amsterdamse zorginstelling overlijdt aan brandwonden