in

Zwangere vrouw uit Kampen doet haar verhaal na weerzinwekkende aanval door American Stafford.

Een zwangere vrouw uit Kampen in Nederland werd zwaar toegetakeld door een agressieve hond van kennissen. Van zodra de 20-jarige Marissa de Lange binnenstapte, werd ze ogenblikkelijk aangevallen door de American Stafford. De vrouw hield er 10-tallen hechtingen aan over en zelfs haar haren moesten afgeknipt worden. De baby is gelukkig ongedeerd.

Op het ogenblik van de feiten was de eigenares van de hond niet thuis. De schoonzus van de eigenares probeerde de hond van Marissa te trekken. Marissa de Lange getuigde bij RTV Oost: “Meteen toen ik ging zitten, beet die me in het achterhoofd. Ik ging zowat alle kanten op en was vooral bezig om mijn buik te beschermen. Hij beet ook in mijn arm en mijn gezicht. Het ging allemaal heel snel. Hij beet ook in mijn arm en mijn gezicht. Het ging allemaal heel snel. Ik probeerde te ontsnappen via de achterdeur, maar dat lukte niet. Uiteindelijk ging op een of andere manier de deur toch open, waarna de hond langs daar naar buiten liep.”

Lees ook  Koppel was getrouwd voor 69 jaar – nu scheurt de overheid hen uit elkaar

De zwangere vrouw kon naar de badkamer vluchtten waar ze haar vader opbelde. De vader kwam meteen te hulp en kon niet geloven wat hij zag. “Het bloed spoot eruit. Ik dacht dat ze dood zou gaan”, verklaarde hij.

Marissa speelde twee tanden kwijt, moest tientallen keren gehecht worden, heeft een gat in haar want en haar haren moesten afgeknipt worden. Het slachtoffer van de hondenaanval zal het hier niet bij laten. Ze schakelde een advocaat in om haar schade vergoed te zien.

Lees ook  Lil Kleine ruilt zijn G Wagon in voor zieke nieuwe auto!

De politie confisqueerde de hond en zal hem laten onderzoeken. Pas na dit onderzoek zal er beslist worden wat er met de hond zal gebeuren.

BEKIJK HET INTERVIEW HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

Veronica Inside-verslaggever Dennis Schouten: ´Mijn moeder mishandelde mij´.

Hij eist een scheiding in een brief aan zijn vrouw, maar haar antwoord zorgt ervoor dat hij spijt heeft van elk woord