in

Zwarte slang die op nestje babykonijntjes stoot, denkt dat ze een maaltijd gevonden heeft. Dan schiet deze held te hulp!

De wilde dierenwereld kan ronduit brutaal zijn. Dieren moeten eten om te overleven, maar ze moeten zichzelf ook verdedigen om te overleven. Zoals je op elke natuurdocumentairekanaal kunt zien, is het een constante strijd op leven en dood, die zowel gemeen als mooi kan zijn. Gelukkig behoort dit verhaal tot de laatste categorie.

Een zwarte slang stootte op wat ze dacht dat een goede maaltijd zou zijn: een nest van hulpeloze babykonijntjes.

Lees ook  ‘Dunste hond ooit’ at glas en batterijen nadat men hem gewoon liet verhongeren.

Uiteraard konden de konijntjes zich op geen enkele manier beschermen en het leek dat de brutale voedselketen zijn gang zou gaan.

Maar de slang had met iets geen rekening gehouden …

MAMA KONIJN!

De furieuze moeder ziet hoe de slang haar baby’s aanvalt en reageert meteen. Uit het niets springt ze tevoorschijn en het gevecht begint!

Het zou geen eenvoudige verdediging worden. De slang vertoont aanvankelijk niet de minste intentie om haar prooi te lossen.

Lees ook  De dierenarts wil bloed afnemen bij de hond, maar DEZE reactie had ze nooit verwacht. Wat een voorbeeldige patiënt!

De moederkonijn zet het gevecht verder en op zeker ogenblik bijt ze de slang zelfs. De moeder zou nooit opgeven en uiteindelijk moest de slang hongerig en verslagen het hazenpad kiezen.

In alle geledingen van het leven geldt: rotzooi niet met mama!

Bekijk de beelden hieronder en DEEL dit met je vrienden!

De derde wint: 3 kinderen scheppen op wie van hen de beste papa heeft.

De 101-jarige vraagt haar zoon om de auto te stoppen – de reden waarom verwarmt wereldwijd de harten.